avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate Gyo.net

Activitate Gyo.net

Răspuns la discuția Vechime in munca
IAN 2003-sept 2004 primul concediu și mai 2005-Iulie 2007 al doilea

Cornel Vasile a scris:

Este simpla întrebarea adresată... trbuie sa ne menționați perioada in care ati fost in CCC ... adică perioada cuprinsă între data intrării în CCC si data revenirii la munca.

Nu înțeleg ce întrebați. Sant angajata din 1998 sept. In 2018 am împlinit 20 ani vechime. In acești 20 de ani am avut 2 CCC. Când am intrebat de ce nu mi S-a mărit procentul de vechime la 25%(in prezent am 20%),mi S-a răspuns ca nu se mai iau in calcul perioadele deCCC, la acordarea procentului de vechime. Este o lege in sensul acesta sau angajatorul decide dacă și când îți acorda acest spor?

Cornel Vasile a scris:

V-am intrebat despre perioada - de la ... pana la .... - si nu cat ati stat in CCC...

Cornel Vasile a scris:

Concediu de maternitate -pre si postnatal - sau concediu pentru cresterea copilului - mentionati perioada exacta?

Toată perioada, prenatal , post-natala , pana la vârsta de 2 ani a copilului.. Am avut doua concedii pentru creșterea copilului. Când am împlinit 20 ani vechime de când am fost angajata, nu mi s-a mărit sporul de vechime la 25%, deoarece au spus ca nu se pune și perioada in care am stat cu copilul acasă. Deși pana atunci asta nu fusese o problema . La fiecare 5 ani mi S-a mărit procentul de vechime cu 5%, mai puțin ultima data când am împlinit 20 ani.
Va rog sa-mi spuneti dacă la acordarea sporului de vechime in munca sa ia in considerare și perioada de concediu de maternitate.