avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Activitate DanutzaNikol

Activitate DanutzaNikol

Mulțumesc frumos!dar aveți idee?dak trimit o solicitare pe adresa de mail la ei,o sa mi se trimită adeverința? deoarece eu sunt in Timișoara iar actele sunt depuse în Severin-Mehedinti,și nu pot ajunge in termen așa scurt...și mi-ar cam trebui cel târziu luni...
Îmi cer scuze!cu perioada indemnizației...
Mi s-a cerut o adeverință cu perioada de inserție...luna/sumă...de knd am inceput până în prezent ..
Bun!acum revin cu o altă întrebare! Mi s-a cerut de la noul loc de muncă sa aduc o adeverinta de unde am depus actele pentru indemnizație..ce trebuie sa cer mai exact și dak eu sunt in alt oraș și nu pot ajunge în orașul unde am depus actele,îmi poate lua altcineva adeverința,mai exact soacra/socrul,ambii având același nume de familie ca al meu...mulțumesc!
Deci m-ar fi afectat sau nu? că cineva îmi spune că da iar altcineva că nu... mulțumesc!am rezolvat cu continuitate între angajatori...doar k trebuie dus decizia de încetare + adeverință de la noul job..așa am înțeles,nu? mulțumesc mult!
Bună!in 11august 2018 a făcut cel mic 2ani..eu am reluat activitatea la locul de muncă în 11mai k sa pot beneficia de stimulent...acum cei de la servici vor k eu sa îmi dau demisia, defapt pe postul meu au doar tura de noapte,ceea ce eu nu pot lucra în condițiile astea,cel mic ink îl alăptez..întrebarea este,dacă încetez contractul și la 1-2 maxim 3 zile incep in alta parte...mă afectează la stimulent? adică,o să îl iau în continuare sau o sa trebuiască să restitui ce am încasat în aceste luni? mulțumesc!