avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate NotThatSmart

Activitate NotThatSmart

Răspuns la discuția Posesie Canabis=> Consecințe
Multumesc pentru completările aduse. Din cate am putut observa renunatarea la up este posibilă datorita incadrarii in articolul patru din 143/2000, a recunoașterii, a cantitatii, faptul că nu am antecedente și din discutia avută cu procurorul. Siongurul minus pe care il pot vedea este lipsa unui job, dar asta nu cred ca prezintă un pericol social.Nici nu cred ca prin trimiterea mea in judecata statul ar avea cu adevarat ceva de câștigat. sunt conmvins că asta crede absolut orice persoana aflata pe partea asta a legii. Tot ce pot face este să sper ca cei ce se ocupă de dosar sa nu aibă un "personal vendetta" ci să aplice o soluție justă, iar eu să fiu capabil să îi fac față.

Răspuns la discuția Posesie Canabis=> Consecințe
Vă mulțumesc pentru răspunsurile prompte! Aflarea că am șansa la un cazier curat și că lucruile decurg cât se poate de bine, este o enormă ușurare, De aproape un an îmi sare inima din piept la fiecare telefon, orice factură sau sonerie. Am să continui să adaug noi informații pe masură ce le am. Nu pentru ca alții șă se culce pe o ureche, ci sa fie siguri că momentele de prostie și teribilism curiozitate placere sau cum doriti să le spuneți, costă mult mai mult decat fac. costa respectul de sine costă felul in care esti privit.
În urma cu ceva timp am fost citat de către DIICOT în privința asta.Circumstanțele au fost de așa natura încat înițial am negat posesia lui,(uitasem complet de el fiind cumpărat cu câteva luni înainte). În interviul cu domnul procuror, mi-am recunoscut fapta și am dat o o nouă declarație în privința asta. Mi s-a spus ca voi fi consultat de un medic psiholog apoi citat de catre un judecător, procurorul a mai dat de înțeles ca o să recomande renunțarea la urmăriea penală și că voi plătii cheltuieli de judecată de cca. 300lei. Nu înțeleg rolul unui judecator dacă el recomandă renunțarea la urmăriea penală, deasemnea sunt confunz și asupra eventualei sancțiuni, zile amendă, amenda penala/administrativă, muncă în folosul comunității cazier un an doi trei? Informațile găsite din mediul online sunt și ele destul de vagi, de la zero sancțiuni până la amenzi de ordinul zeci de mii de lei. În momentul ăsta distpun de un venit extrem de redus, practic inexistent,meseria practicată nefiind una prea căutată iar un cazier murdar nu mi-ar ajuta deloc cauza... de accea sunt interesat in mod special de costurile legate de astfel de fapte. Cantitatea de canabis este redusă, o.3 grame, nu am antecedente și locuiesc în București Mulțumesc pentru atenție.