avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Activitate curtu

Activitate curtu

Si mie mi s-a parut o incercare de a ma speria din partea agentului nr 2 din moment ce nu mi-a facut pv si nici nu mi-a inspirat deloc incredere. Celalalt in schimb da parea politist.

Grija mea era mai mult in caz ca imi ajunge amenda, motivatia si suma sa fie cea corecta; si cum nu pot dovedi nici eu, nici ei. sa fie vocea mea contra vocea altuia.
Buna. Azi dimineata la o trecere de pietoni era un politist dirijand traficul.
Masinile erau oprite inainte trecerii, iar eu am trecut.
Dupa ce am trecut striga politistul la mine, bai copile dormi? din mijlocul strazi. eu am spus ca nu dorm ca sunt pe trecere.

Dupa trecere ma opreste colegul sau si imi cere buletinul, asa ca eu de buna credinta i l-am dat. Dupa a intrat in masina si in vreo 5-10 secunde iese afara si imi spune ca o sa fiu amendat si o sa primesc o amenda de 1000 RON ptr ceva gen agresiune la politist, sau nerespectarea indicatiilor politistului, sau ceva de genul.

Total ca dupa cateva secunde vine si politistul din mijlocul strazii si imi explica ceea ce nu am facut bine, i-am spus ca am trecut fiindca masinile erau oprite si el a spus ca s-au oprit ca sa nu ma loveasca, si in caz ca m-ar fi lovit el ar fi fost de vina. Efectiv am inteles ca trebuia sa ma fi oprit la trecere si sa ma uit la politist, in loc sa ma uit la masini si sa trec. Ceea ce mi s-a parut logic. In nici un moment nu am discutat cu politistul sau sa zbier la el, ci chiar mi s-a parut chiar ok.

Problema vine de la colegul sau, care in loc sa imi fi explicat el ce s-a intamplat, direct mi-a cerut buletinul si dupa ma informeaza ca o sa primesc o amenda de 1000 RON fara proces verbal sau ceva chitanta/notificare.

E in regula asa ceva?