avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate Alexa_Lina

Activitate Alexa_Lina

Răspuns la discuția La început de drum...
Buna ziua, imi cer scuze pt intarziere.
Programul cu activitatea il fac eu si normal ca de la 12-13 avem program de joaca inviduala sau in grup.
Nu am nici un regulament intern. Cand am preluat grădinița nu am primit nici unul. Voi cere directoarei unul.
In concluzie părinți s-au conformat si vin dupa copii pe la 12.50 (chiar e foarte greu cu cei mici pentru ca sunt foarte obosiți trebuie să fiu foarte atenta la ei -se împiedică de covor, aleg,etc.).
Programul de lucru mi l-a comunicat directoarea. Si mi-a spus ca e specificat pe fisa postului, eu una nu am vazut unde scrie asta.
Am doi copii cu vârsta de 2 ani si 5 luni, sase copii de 3 ani, patru copii de 4 ani si doi copii de 5 ani.( Mentionez ca doar 2 copii de vârste mari imi frecventeaza gradinita) restu.... câteodată...
Daca nu e mare deranjul va rog frumos sa imi dați si mie ordinul unde este specificat.
Sau cum ar trebui sa intru in posesia regulamentului.
Va multumesc!
Da am bebei in grupa. Am acceptat pt ca mi sa facut mila de mamica, era sarmana epuizată cand am vazut-o( are 5 copii de vârsta mică . Iar copilasi sunt chiar disciplinați. Cu pampersul e mai greu dar ne vom învăța si fara... cu răbdare...sper sa reusesc partea cu părinți la cei mici azi a fost cam greu ... au inceput sa se loveasca pt ca erau destul de o obosiți si flămânzi. L-am dus eu de acasa ceva pogacele sa le mai astâmpăr foamea. Cu doamna Directoare abia aștept sa ma întâlnesc sunt curioasa cum ma sanctioneaza pt cele 10 min.
La 7.30 nu am mijloc de transport sa ajung pt ora 7.30 pana la gradinita fac 32 km dus-32 km intors. Pe langa asta mai fac 5 km cu una dintre mamici care coboara copii din sat in satul de jos si e draguta si ma ea si pe mine iar la întoarcere vin cu microbusul școlar iar de acolo schimb microbusul spre casa. SI DA cand intra cineva in grădiniță da exact doar de mine si copii. Sunt doar eu si copii.
Mulțumesc frumos pt sfaturi.
Buna ziua, revin cu noutăți.
Azi am avut 4 copilași din care 3 erau frați de 2.5 luni gemenii si sora de 3 ani dupa care la ora 9 isi face aparitia un baietel de 3 ani. Ciudat, de obicei aveam cate 7-8 copii la mamica cu frati am avut ocazia sa-i comunic programul de 8.00 doarece dumneaei ma duce sus in Sat respectiv 5 km aproximativ. S-a conforma. Dar la mamica care a venit la ora 9 am rugat-o frumos ca sa vina dupa copil la ora 13. Chiar daca a plecat pe fuga a zis bine. Ce credeți a venit la ora 12 o vazusem pe geam. Am fugit pe furis afara sa-i spun sa revina. Dar copilul a auzit vocea mamei si clar ca nu mai dorea sa rămână. I-am zis ca maine sa nu mai faca asa pt ca nu acesta este programul grădiniței. Mi-a zis ca are copil mic si nu vrea sa il trezească.
Deci eu am incercat sa fiu ferma pe poziție si sa nu cedez.Daca am reusit voi vedea mâine.
Ch Doamna directoare nu m-am întâlnit azi.
Va multumesc frumos!
Deci nu va imaginați cate informați pretioase am primit.
Asa voi face maine, cand vin părinții ii înființez de schimbări sper sa nu mai vina mai repede.
Voi incerca sa fiu fermă.
Si intr-adevar voi schimba si opetatorul de telefonie mobilă.

Va multumesc din suflet!
Voi reveni cu noutăți.
Eu am facut un acord de parteneriat intre Gradinita si parinti in care le aduceam la cunoștință programul gradinitei este de la 8 la ora 13 si ca sunt obligați sa aduca copii si sa vina dupa copii, am avut supriza sa ma sune ca sa-i las singuri ( am vorbit cu mamica dupa ce am plecat si am primit sms mai tarziu ca as fi fost sunata) de acea am facut acest acord ca nu mi se spuna dupa ca ei nu au stiut.
Cand am facut acest parteneriat doamnă directoare nu a vrut sa il semneze spunandu-mi ca doar educatoarea trebuie sa semneze.
Partea cu sms sau emailul era perfect in conditiile in care as avea semnal la telefon. Din pacate nu am semnal deloc. Nici macar un sms sa trimit.
Chiar e neplacuta situația.
Am informat parintii de programul grădiniței in scris si verbal. Cum ar putea parintii sa anunte directoarea avand in vedere ca suntem un sat izolat si directoarea se afla la 8 km? Specific ca in sat nu umbla autobuzul.
De exemplu am avut un caz in care parintele a venit la ora 11.00 ca doamna trebuie sa plece in oras, avea o urgenta si nu are cine sa ridice copilul de la grădinița (satul unde e directoarea e in directia opusă fata de oras).
Eu am lasat copii in ideea ca un sandwich pe care il mâncăm la ora 9.30 nu ii poate tine de foame pana la ora 13.00 iar majoritatea copiilor la ora 12.00 deja se intind pe jos.
Am si eu un copil de 2 ani si eu ca mama vreau ca, copilul meu la ora 12 sa manance si cel tarziu la ora 12.30 sa doarma.
Daca eu las copii la ora 13.00 pana ajung acasa e ora 13.20 ( totusi e sat nu toata lumea are mașină) la ora 13.30 manaca iar la ora 14.00 se culcă. Cei care sunt părinți de copii asa mici va rog sa imi spuneti daca e normal asa. Mie personal nu mi se pare normal cand la grădinița cu program prelugit la ora 12 deja mananca)

DA am inteles am Greșit fiind si primul an nu am citit fisa postului. Voi face de acum inainte, daca voi avea ocazia exact cum scrie acolo chiar daca e inuman pentru copilași.

Va multumesc pentru răspunsuri!
Va multumesc pentru raspuns.
Din pacate am doar copii de 2 ani, 3 ani si doar 3 copii de 5 ani din care doar un singur copil frecventează.
Majoritatea is de 3 ani-4 ani.
Buna seara,
As dori sa stiu cat de grav este ca am plecat mai repede cu 10 minute de la grădinița. (Nu mai aveam copii).
Mentionez ca sunt suplinitor la o gradinita din mediul rural.
Doamna Director imi impune sa tin copii pana la ora 13.00 (grupa combinata). Parintii vin după copii cel tarziu pana la 12.40.
Cat de legal e sa-i tin pana la ora 13.00?
Va multumesc anticipat!