Cu tot respectul,ce este de neînțeles ?soțul meu îmi cere divorțul la începutul acestui an invocând motivul ca “nu mai este nimic între noi” deci cu alte cuvinte are el chef sa divorțeze!Nu va invoca culpa exclusiva a mea in schimb va cere divorțul din culpa sa.Nu îmi reproșează nimic in mod deschis in schimb in urma cu 2 ani la un eveniment in familie unde eu nu am fost prezenta ,consuma alcool si ma denigrează in fata părinților mei si a altor persoane.De atunci si pana acum face o serie întreaga de tertipuri cu tot ce aveam in comun si la care as fi avut dreptul si pe deasupra tot in acest timp dintr-o relație extraconjugală așteaptă un copil!Deci cu doi ani in urma ,motivează altora ca l-am înșelat,nu are dovezi sau nu vrea sa le prezinte (se presupune ca ar avea fotografii sustrase di pc-ul meu violând intimitatea mea si pt care am sa fac plângere penală in caz ca le va folosi,fotografii care nu probează clar infidelitatea mea,ma denigrează,îmi provoacă dezechilibru interior,trebuie sa dau explicații părinților si altor rude si prieteni,nu vorbește cu mine,nu cere divorțul in acel moment,,cedează partea de moștenire fratelui sau deci “om de incredere”iar acum după doi ani o lasă însărcinată pe amanta sa si se decide!si vrea ca eu sa fiu de-acord cu divorțul administrativ deci amiabil!E clar ca intrebarea mea ar fi:ce pot sa fac dacă eu nu vreau sa divortez si el va depune cerere? Sau,dacă nu pot face nimic,ce despăgubiri pot să-i cer?
Dacă Dvs sunteți aici sa va dați cu părerea in ceea ce privește orgoliul sau starea sufleteasca a unei soții in situația mea,va asigur ca nu am nevoie de acea părere ,o pot găsi in alta parte de la cei specializați in probleme psihologice
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:
Buna ziua,
Am lecturat cu atentie relatarea dvs.
Nu rezulta nicio intrebare din tot ceea ce ati scris.
Razbate un orgoliu imens si o dorinta de razbunare!
... care este totusi intrebarea la care doriti un raspuns ?!?!?
... pentru tertipuri de genul ”vreau sa tergiversez” , va recomand sa aveti o discutie/consultatie confidentiala cu avocatul ce il veti alege! ... in niciun caz nu veti afla metode de „tergiversare” de pe net.