Martonze a scris:
Sugestia aceea cu minciuna miroase a instigare, va rog sa ramanem in limita legii.
Da, îmi cer scuze că am sfătuit acest tată să declare în instanţă că a recunoscut copilul, ştiind că el l-a conceput, fiindcă este partenerul mamei copilului cu 7 (şapte) luni înainte de a se naşte acesta şi se mai nasc copii şi după 7 luni de sarcină.
Stimate domn, dacă ajungeţi în instanţă, declaraţi că aţi recunoscut copilul în fals, se aplică
Art. 326 Cod Penal
Falsul în declaraţii
Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Consecinţa juridică a constat în responsabilitatea de tată, pe care cel biologic nu a dorit să o aibă şi dvs. l-aţi suplinit .
Pentru sinceritate, poate scăpaţi cu amenda penală înscrisă în cazier. Deci şi dvs. deveniţi egalul tatălui biologic - un penal.
Va mulțumesc! Acum am ajuns exact unde vroiam. Am devenit un penal fara sa imi dau seama avand grija in continoare de cea ce numesc copilul meu. Sper doar sa nu ajung in faza asta si sa imi pot continua activitatea frumoasa care am inceput'o cu copilul meu. In concluzie Va multumesc tuturor pentru sfaturi si sper sa nu ajung in instanta petru acest lucru. Nu sa inceput nimic din partea Lui. timpul trece. Am sa fac lucrurile sa mearga cat mai bine pentru familia mea. Mentionez ca este singurul copil pe care il avem si il iubim. Sper doarsa fie constient tatal biologic sa sa nu manifeste un comportament inadecvat asupra lor in caz ca nu initiaza ceva teste adn si chemare in instanță. Sa daca o va face sper sa se gandeasca la faptul ca in toti acesti ani am fost suplinitorul perfect. Va multumesc inca odata