avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate tekilutzu

Activitate tekilutzu

Pai nu le platesc 1 leu. Nu am de ce. Atata timp cat i-am rugat frumos de 3 ori sa imi inchida contul si nu au facut-o eu de de ce sa ii platesc? Tot ameninta cu firme de recuperare. E foarte simplu, nu platesc = imi dezactiveaza contul. Sau gresesc?

trandafir2 a scris:

Ce vi s-ar putea intampla? Vor incerca sa va stoarca de bani (pe fiecare in parte) ca pe o lamaie, pana nu mai curge nimic. In fond, probabil asta a fost si scopul lor. Dansii se bazeaza tocmai pe lipsa de actiune si coeziune a victimelor. Adica vorbe multe si fapte zero. Deci, nimic deosebit.

Domnul trandafir, le-am trimis 3 mail-uri sa imi inchida contul si se fac ca ploua. Deasemenea cand am fost taxat 300 de lei automat nu am primit nici o factura de la ei(am mers la banca si am declarat frauda, sper sa recuperez banii). Daca nu le platesc suma care zic ei ca le-o datorez (desi nu le-o datore) ce se intampla? Ce mi s-ar putea inatmpla?

Multumesc!

trandafir2 a scris:

Daca-i dati in judecata, coparticiparea procesuala este cea mai ieftina solutie. Insa desigur, si cea mai riscanta.