avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Activitate roxana.09

Activitate roxana.09

Răspuns la discuția Indemnizatie
Va multumesc frumos
Răspuns la discuția Indemnizatie
Data nasterii copilului este 21 august 2018.
Anii de facultate sunt 2014-2017, cu examenul de licenta luat in 2018.
Răspuns la discuția Indemnizatie
In dimineata aceasta am fost la primarie si mi s-a spus ca juristul caruia i-au transmis dosarul citez "nici macar nu a vrut sa il inregistreze deoarece nu te incadrezi cu cele 12 luni, ci doar 11", luna iulie nu mi se ia in considerare deoarece am dat licenta in 2018 si nu 2017. Nu am nici macar o decizie de respingere, ci doar o instiintare din partea primariei unde apartin. Sincer, mi se pare absurd, de aceea voiam sa stiu daca am dreptul sau nu, sa pot cauta un avocat sa rezolv situatia. Multumesc mult pentru raspunsuri si ajutor.
Răspuns la discuția Indemnizatie
Da. Cursuri de zi
Răspuns la discuția Indemnizatie
Ideea este ca nu ma regasesc in niciuna dintre situatiile mentionate. Eu am terminat facultatea anul trecut si m-am inscris la master anul acesta. Nu am muncit si nici nu am luat somaj dupa terminarea facultatii.
Discuție Indemnizatie
Buna ziua! Daca am terminat facultatea in 2017 si am nascut anul acesta, pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Am depus toate actele necesare, insa mi-au refuzat dosarul pe motiv ca am terminat facultatea anul trecut. Desi legea a fost modificata "Indemnizatiile pentru cresterea copilului se acorda persoanelor care in ultimele 24 de luni anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni consecutiv venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit Codului Fiscal si care beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului." mie mi s-a respins dosarul. Nu am inteles eu bine legea sau au gresit ei?