avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate adinafele

Activitate adinafele

Răspuns la discuția Litigiu PFA - Casa de Sanatate
buna ziua as vrea sa sa atac pe contencios administrativ o somatie emisa de CASA DE ASIGURARI DE SANATATE prin care mi s-a pus in vedere sa platesc contributia catre cas? ce sanse sunt ? si daca a mai avut cineva un caz asemantor.
Răspuns la discuția Liberare conditionata
buna ziua am si eu o intrebare de ex la judecarea cererii de liberare conditionata introdusa de catre avocat, instanta cere referatul comisiei de liberari?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010

cei care cautau site pt iasi:)) nu exista tehnologia asta la iasi:)) se afiseaza doar la barou
s-au afisat la iasi
un model de contestatie imi da si mie cineva?
am inteles ca aveti niste audiobooks pt admitere barou ,le-as vrea si eu daca se poate. adina_fele@yahoo.com .multumesc
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
as vrea si eu sintezele daca se poate.. adina_fele@yahoo.com. multumesc
Răspuns la discuția FISE POST
[as vrea si eu paznic :) daca se poate .multumesc adina_fele@yahoo.com
declaratiile inculpatului se iau si duminica?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
MonicaE a scris:

dana2space a scris:

@MonicaE
Hai cu noi la joaca :)

Citeste si analizeaza fraza urmatoare:

"Daca barbatul ar sti realmente valoarea pe care o are femeia ar merge in patru labe in cautarea ei."

Daca sunteti femeie, cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul "femeia". Daca sunteti barbat, cu siguranta ati aseza virgula dupa cuvantul "are".

:tooth:
o stiam...multumesc mult.
Uite propunerea mea:
O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantatstic, barbatul viselor ei.. s-a indragostit de el la prima vedere.
Cand s-a terminat inmormantarea tipul a disparut fara urma: ea nu reusise sa-i ia nr. de telefon si nimeni nu stia cine era barbatul.
Dupa cateva zile tipa si-a ucis sora.
Intrebare: Care a fost motivul pentru care si-a ucis propria sora?

raspuns: a aflat ca sora-sa era combinata cu el