avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Activitate Schiopu Semfora

Activitate Schiopu Semfora

Si daca legea spune că se poate elibera si primarul nu o face. Ce e de facut?( înafara de a da in instanta)
În hotărârea judecătorească care este pe pământ nu apare casa. Cu toate că ei la primărie iau impozit pe casa părinților din 1992.
Da am fost refuzați. Am primit raspuns prin posta.
Păi acel atestat nu il eliberează primăria.
Părinții mei au obținut pământul unde e casa cu o hotărâre judecătorească. Si acum vor sa intabuleze. Si pt asta au nevoie de la primărie de certificat de edificare pt atestarea constructie. Acest atestat trebuie eliberat obligatoriu de primar conform legii scrise, cu condiția ca sa ai plătit impozitul pe ultimii 5 ani si anul in curs si casa sa fie de inainte de 31 august 2001. Iar primaria refuza. Motivand ca pe hotărârea judecătorească nu este si casa menționată. Cu toate că primăria le ia impozit părinților din anul 1992 de când e construită casa.( Si toate astea le cerem pt ca pe casa nu este autorizatie de constructie)
Ce este de facut daca un primar nu respecta legea(OUG 121 in Legea 7 [art. 36 alin (2)] cat si in Legea 50 [articolul 37 alin (5)])? Chiar dacă aceasta este in vigoare. Cui ar trebui sa ma adresez