avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate andreialiana

Activitate andreialiana

in 2006 am achizitionat un autoturism in leasing financiar in valoare de 100.000 ron pentru care am credit cont 2133=100000 si amortizare 2813=100000, amortizare completa dupa 4 ani. Am prelungit leasingul pe inca 1 an, acum s-a inchis si am primit factura de taxe vamale si accize. Valoarea taxelor vamale mareste contul 2133 si, in acest caz, ce fac cu 2813? Sau o trec pe cheltuiala? Dar accizele?
multumesc mult
Răspuns la discuția Declaratia 100-depusa pe 0
asa mi-a spus o prietena contabila si am preferat sa platesc mai mult decat sa risc. Dar ce fac acum cu decl 100? am vazut ca in 710 pot trece pe coloana initiala 0 (asa cum am declarat) si pe coloana rectificata blank, ca si cum nu ar fi declata nimic. Ar fi o solutie?
am platit in fiecare trimestru impozit minim 550 actualizat cu cota de inflatie. Au rezultat 569. Deci ar trebui facuta o cerere la Anaf de anulare declaratie?
multumesc mult
da, dar problema e ca eu nu am avut nici un fel venit, iar ca sa fac la nivrlul trim.3, ar trebui sa declar si sa platesc 569 lei, adica cat a fost impozitul minim. Si asa am platit o groaza de bani degeaba cu impozitul minim. As putea face o cerere de anulare la Anaf?
Buna ziua,
am depus declaratia 100-impozit pe profit pe zero pentru trim 4/2010, deoarece nu am realizat profit, nestiind la momentul respectiv ca nu trebuie depusa de loc. Ce pot face pentru ca aceasta declaratie sa fie anulata. Nu am avut alte impozite declarate in declaratie, deci, contine numai ipozit profit zero.
multumesc mult