avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate nicol_and1

Activitate nicol_and1

Răspuns la discuția pensie de intreþinere
va multumesc tuturor ca a ti participat la aceasta discutie.eu stiu ca este copilul meu si nu s-a pus problema in trecut s-o recunosc ca fiind fata mea .singura mea rugaminte la adresa voastra era sa-mi spuneti daca este vreo "portita" sa nu recunosc ACUM copilul ca asa doreste fosta 'doamna"si DA conteaza si daca mama lucreza pentru ca 4 ani si 6 luni am intretinut copilul cu lemne pentru toata iarna, mancare pentru toata familia ei imbracaminte pentru ea, bijuterii si incaltaminte - toate NEVOILE COPILUL? sa fim seriosi oameni buni dar in cazul de fata orice femeia ar putea ramane insarcinata de dragul banilor oamenilor bogati.in ultimele luni i-am dat 5 mil.si i-am cumparat copilului ce am crezut ca are nevoie.: cizmulite, imbracaminte, fructe etc.si nu a fost bine deoarece mama copilului nu avea CASH sa-si cumpere ce avea ea nevoie . iar voi judecati prea aspru.dar va inteleg . noroc in toate si sa castigati toate procesele cinstit
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
daca ati fi citit si ati fi inteles ce am avut de spus nu cred ca mai exista aceasta intrebare la d-voastra.eu doream sa stiu daca exista vreo sansa sa nu recunosc copilul acum , ca asa vrea mama, de copil oricum ma ocup dar din motivul, UNICUL MOTIV mama nu se poate intrtine pt ca nu lucreaza, vrea o asigurare ( NEGRU PE ALB) ca va primi niste bani . care sigur nu vor fi in favoarea fetei.
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
si custodia? ce anume trebuie sa indeplinesc ca sa mi se acorde custodia?
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
intr-un cuvant sunt bun de plata!!!!pot cere dreptul la vizite?
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
problema este in felul urmator: mama copilului nu a fost de acor sa treaca copilul pe numele , chiar daca noi am stat impreuna, pe motivul ca nu vroia numele meu pe certificatul fetei. ea isi dorea impreuna cu familia ei sa preiau numele lor odata cu casatoria mea cu ea . eu nu am fost de acord cu acest lucru . noi ne-am despartit in septembrie 2007, in decembrie eu m-am casatorit , ea a flat si drept urmare doreste un venit sigur lunar tinand cont ca ea nu lucreaza.eu sunt constient ca copilul este al meu,dar nu vreau sa recunosc acest lucru pentru ca timp de 4 ani si 6 luni nu a dorit acest lucru . intrebare sunt obligat sau nu sa recunosc copilul si sa-i acord pensie alimentara?in urma convietuirii cu ea eu am ramas sa platesc 2 imprumuri la banci iar ea se bucura de acele bunuri.eu am vreun drept la acele bunuri pentru ca tot le platesc.???
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
ce nu se intelege din ce am scris?pot spune in instanta ca nu am fost lasat sa declar copilul pe numele meu atunci cand s-a nascut?
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
ce vreau ,de fapt???!nu vreau sa recunosc copilul pentru ca asa vrea mama .in acest timp cat am fost impreuna nu a vrut numele meu si acum brusc il vor. de ce ?eu nu ma pot apara in vreun fel?
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
ok.am fost impreuna din 2001,in 2003 s-a nascut fetita,ea impreuna cu mama ei au luat hotararea ca nu trebuie sa recunosc copilul pt ca vom face nunta si voi lua eu numele lor.mentionez ca in dreptul tatalui pe certificat este linie.anul trecut m-am despartit in fapt lucrand prin tara veneam acasa la luna . in decembrie m-am casatorit.vreau sa subliniez ca pana in prezent nu au vrut ca numele meu sa fie in dreptul tatalui.in prezent primesc citatie pt stabilirea paternitatii.vreau sa stiu cu ce sunt obligat .
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
buna ziua

are cineva o parere despre cazul meu?
sau este prea complicat?
Răspuns la discuția pensie de intreþinere
stai sa ne intelegem!!in primul rand familia ei nu a vrut ca nepoata lor, fata mea sa ia numele meu!!!! asta se intampla acum 4 ani. brusc vrea sa-i dau numele meu copilului.de ce? pentru ca nu are sursa de venit. de copil eu ma pot ocupa ca si pana acum. dar ceea ce mama doreste : un venit permanent din partea mea.