avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Activitate C.A.Stefan

Activitate C.A.Stefan

Va multumesc pentru raspuns. Am incercat prima varianta, insa amenintarile sunt deja din ce in ce mai absurde. Pisica mea este invatata la litiera, deci si sa vreau nu ar urina afara. Mai mult se plimba, miroase frunze si mananca iarba. Este efectiv deranjata vizual ma gandesc, ca toata aceasta activitate se intampla aproape de geamul lor.
Va multumesc pentru raspuns, aveti dreptate si sunt perfect de acord cu dvs. Dar din punct de vedere legal imi poate interzice sa imi plimb pisica doar pentru ca dansa nu agreaza?
Buna seara!
Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. Pisica nu isi face nevoile afara, doar la litiera si nu provoaca nici un fel de pagube. O singura vecina, de la parter este iritata ca imi plimb pisica si ma agreseaza verbal si ma ameninta in mod constant. Am citit in actul normativ de la primaria Cluj ca am dreptul sa imi plimb pisica in spatiul comun atata timp cat aceasta nu produce nici un fel de deranj. Cum sa procedez sa neutralizez aceasta reactie toxica a vecinei mele? Va multumesc