In Dec, 2017 am gasit masina lovita in parcare. Dupa mers la Politie, intrebat pe strada, etc a aparut o copie dupa BI vinovatului impreuna cu asigurarea ATVului inchiriat, Am intocmit Amiabila si m-am prezentat la [EDITAT] de unde am plecat cu constatarea dar si cu o oferta de 1700 pt. reparatie, Devizele de la service-uri au fost intre 4500 si 3000 ron, Am facut cerere de renuntare la banii pe care nu-i ridicasem si in 2 zile AVIA ma chemat in service cu accept de reparatie dar si de plata din partea [EDITAT]. In alte 2 zile am plecat cu masina acasa. La aprox, 5 luni dupa reparatie sunt sunat constant de [EDITAT] - cica - sa ridic o despagubire de la [EDITAT] Am explicat ca mi-am reparat masina si nu mai este nevoie. La ultimul tel, mi s-a spus ca suma reprezinta o dauna morala nu o reparatie. Mirat si credul m-am prezentat la banca in Iunie 2018 si am ridicat banii, Am avut dubii cand am vazut ca sunt 1700 ron cat imi oferise [EDITAT] initial. In Octombrie 2018 ma suna ]EDITAT] pentru neplata reparatiei si ca trebuie sa platesc eu 3200 ron. In caz contrar ma vor da in judecata. Ma simt mintit, tras pe sfoara, pacalit dar si vinovat ca am fost atat de prost sa cred ca cineva iti da ceva degeaba. Doresc sa inapoiez 1700 ron la [EDITAT] si sa se descurce cu [EDITAT] asa cum a dat in scris lor accept pt, 3200 ron. In plus pe doc. de la constatator scrie ca daca sunt diferente de plata justificate se vor acoperii ulterior de Asigurator. Cum ma sfatuiti sa procedez va rog ! Pot depune banii la [EDITAT] in contul [EDITAT] ? Merg in audienta ? Multumesc anticipat pentru orice sfat !!!!