Salutare.
In urma unor evenimente memorabile, vizite si a unei relatii la distanta, am decis sa ne unim si in acte.
Eu cetatean roman si logodnica mea cetateanca armeanca.
Ea are domiciliul in Armenia.
Am căutat si tot cautat informații despre cum am putea efectua o căsătorie legala, si la final sa avem actele in regula si am gasit mai multe informații diferite,de aceea va cer ajutorul .
1. Am gasit lista de acte necesare pentru logodnica mea. Legalizarea si traducerea documentelor se face in Romania?
2. Fiind cetateanca armeanca, are nevoie de viza până la data depunerii dosarului si totodata a oficierii căsătoriei. Dupa semnarea documentelor, care vor fi drepturile ei?
3. Dupa finalizarea ceremoniei, poate ramâne in tara? Pentru ce perioada? Trebuie aplicat pentru un permis de ședere?
4. Daca dorim sa mergem in luna de miere intr-o alta tara europeana, va avea nevoie de viza pentru statul respectiv?
5.Daca parintii ei ne vor vizita dupa finalizarea actelor, vor avea nevoie de viza?
6. Traducatorul legalizat, poate sa traduca din engleza in romana sau ...?
Alte precizări: ?
As aprecia enorm o sugestie sau link-uri de unde ne-am putea documenta, sau instituții pe care sa le intrebam.