avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Activitate MAFTEIU ADRIAN

Activitate MAFTEIU ADRIAN

Răspuns la discuția apartament cumparat
va multumesc!
ma scuzati ., pe telefon se pot face inregistrari vocale ( in timp ce vb . cu cuneva poti sa inregistrezi).
BUNA ZIUA , va rog sa-mi raspunde-ti la intrebarea de ieri? care sunt etapele de anularea a actului de vanzare - cumparare.
mesajele telefonice trimise de mine catre sotie se pot considera probe intr-un procse?
sau cele audio?
si va fii un proces in toata regula ? sau sotia mea se poate duce pur si simplu cu actele , face cerere si pe baza actelor doveditoare ( adica transferul bancar si actul de vanzare al terenului vandut de saoacra ) se poate face anularea?
cum se poate anula ? poate merge sotia singura la notar fara ca eu sa fie de fata?
si poate sa ma scoata definitiv din actul de vanzare -cumparare? dar notarul de unde stie ca e semnatura mea?
cum se procedeaza mai exact?
stiu ca nu puteti sa comentati restul......... stiu si eu ca facerea de bine>>>>>>>>>. dar trebuie sa traim !!!!!!!!!!
am uitat sa va intreb daca actul de vanzare-cumparare se poate anula in baza actului semnat de mina FARA A SE AJUNGE IN INSTANTA ... doar la notar..
sincer sa fiu ca eu de cand m-am vazut propietar ma cam dau rotund si cand nu-mi convine ceva mai ating cu vorba ca am jumate la apart
si sotiei mele a inceput sa-i fie teama. ca sa nu mai zic ca am si eu mostenire da la parinti un apart.si am mintit-o pe sotia mea ca avem drepturi egale la mostenirea mea . de aceea ea de buna credinta m-a trecut in ctr. casei ei dar eu.............!!!!!!!!!!!!!
ea poate invoca vreodata faptul ca a fost pacalita practic? stiti cum e interesul poarta fesul
va multumesc!
soacra mea are 2 copii si in urma vanzarii acelui pamint dansa a cumparat fiecaruia ap. pe numele lor ( sotia mea - respectiv fratele ei) . plus ca apart. parintilor sotiei se v-a imparti la un moment dat dupa decesul acestora toto intre frati.
vroiam sa stiu dor daca ma pot ridica cu pretentii supra apart. in sine ( desi moral nu ar trebui) nu asupra cheltuielilor imbunatatirilor facute in acest apart.
buna seara , am si eu o intrebare ?
in anul 2007 soacra mea a cumparat un apart. de 3 camere . la notar cand am incheiat ctr. de vanzare cump. am fost trecut si eu in act ( mentionez ca nu am contribuit cu nici un leu la cumpararea ap. nici eu si nici sotia mea ) . soacra mea a vandut un teren si cu banii obtinuti a cumparat apart . pe numele sotie si al meu . plata s-a facut prin transfer bancar din contul soacrei direct catre vanzator.
in cazul unui divort eu pot sa cer jumatate din valoarea apart. chiar daca nu pot sa fac dovada contributiei mele la acel apart?
trebuie sa mai spun ca am semnat o hartie de mina intre mine, sotia mea si soacra in care declar ca banii ptr. apart. sunt integral platiti din contul soacrei ptr. cumpararea apart. exclusiv ptr. sotia mea.