avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate X-tian

Activitate X-tian

M-am mutat in chirie de 3 săptămâni, nu sunt înscris în cartea de imobil încă, lucru ce urmează a fi rezolvat in 4 zile. Am lăsat bicicleta legară jos in scară, de balustradă unde am văzut că mai erau legate și alte biciclete fara sa știu că există un loc special pt biciclete, nu era semnalizat nicăieri că nu se poate lega bicicleta acolo ba mai mult mai erau și altele înaintea mea. Nu am apucat sa vorbesc cu administratorul lucru care urma să îl fac acum că sunt in concediu. Acestea fiind spuse, administratorul a vorbit cu proprietarii sa se intereseze daca e a mea bicicleta și a susținut că el a lăsat bilețele pe bicicleta cu numărul de telefon și să nu las bicicleta acolo, nu am găsit nici un bilețel (lucru care nu se putea întâmpla deoarece îl luau doamnele de la curățenie, fapt confirmat de către administrator după ce am recuperat bicicleta).
Acesta a tăiat vineri seara spre sâmbătă 22-23 sep. 23 antifurtul de la bicicleta. Mi-am dat seama că e furata și de către cine pentru că mai era un antifurt legat de balustradă. Mi-a distrus antifurtul și mi-a sechestrat bicicleta, asta am aflat sâmbătă după-amiază de la dânsul la telefon și a spus că mi-o înapoiază după ce zugrăvesc pereții de jos, am lăsat probabil câteva urme dar nu câte susține el, azi am primit bicicleta înapoi că sa para că a făcut un gest măreț mi-a rezolvat o cheie de la spațiul pentru biciclete dar nu mi-a dat antifurtul sau banii înapoi.

Merita sa mai fac plângere la poliție acum că am primit bunul înapoi? Am și înregistrare de azi dimineață cu el la telefon in care sune și recunoaște ca a tăiat antifurtul și scuză lui e că a luat-o că sa nu o fire alții, având în vedere ca a stat 2 săptămâni fără a fi furată. El mi-a distrus proprietatea ( antifurtul) și mi-a sechestrat și furat bicicleta și antifurtul. A și amenințat că nu știu eu cine e el și că o să primim amenzi și mai știu eu ce la apartament. Să îl reclam?
Am uitat sa mentionez ca lucrez de doar 4 luni la firma.
Ma plateste angajatorul in caz de accident de munca (traseu) daca nu am 6 luni cotizare la CAS in ultimele 12 luni?