avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate alexandra13

Activitate alexandra13

Care e diferenta?Sa inteleg ca tb avut in vedere aspectul financiar, al dvs.? Cine va opreste sa raspundeti la intrebarea mea?=D>
In Bucuresti se factureaza cu sau fara TVA? S-ar putea sa inchei contract pe suma din antecontraact, la care sa se adauge o clauza-prin care ma oblig sa platesc TVA in cazul in care se clarifica totul?
Era vorba de problema mea, va amintiti?DE ce nu reusiti sa va puneti de a#-ocord?E atat de simplu sa spuneti-platiti sau nu TVA.Atat.DEci?
OK, dar v-am spus ca proprietarul care ne-a vandut face mai multe blocuri, nu vinde din patrimoniul personal. Inainte de 2008, nu tb sa plateasca, dar acum, potrivit noului Cod fiscal tb sa plateasca, nu?Si dc nu e inscris ca si platitor de Tva, il trece cineva din oficiu? Si dc nu il trece, noi mai platim sau nu TVA?Tara lu'Papura voda, Romania.

P>S. Ati auzit de pesoane care au incheiat contracte la notari fara TVA, cuTVA?Cum sta treaba? E adevarat ca din mai se poate schomba ceva?Am inteles ca mai tb sa semneze si Senatul ceva.Eu nu sunt din Bucuresti si nu am toate informatiile d.voastre.
Iarasi ma dati peste cap,iar nu platesc TVA? IAr il platesc..Puneti-va de acord#-o.

Repet-sotul are un cabinet individual.Putem sa cumparam apartamentul pe numele cabinetului, ca sa fin scutiti de TVA?Ce alte sume implica?
Cine sa trimita o adresa? Eu sau cine? SAu sa dea cine tb legi mai clare.Cu firma cum ramane? Cunoasteti sau nu cunoasteti procedura?
Pe cine sa mai inteleg??:((
"Deci platesti TVA pt diferenta intre avansul platit si suma finala." Astati scris dvs. DEci , aprtamentul costa 60000 euro +TVA=72000. Am dat vreo 15000.Deci TVA se plateste la ce suma?
Si la cealalta intrebare? cu firma?
VA multumesc
Scuze ca sunt suspicioasa, dar pe cine am intrebat, a avut o cu totul alta opinie.Care e adevarul? depilda, stiam ca se plateste TVA lal toata suma.Acum aflu ca doar la ce a mai ramas, adica la avans.Pe cine sa inteleg?

Si o alta intrebare-am inteles ca daca o firma cumpara un apartament de la o persoana fizica (care are activitate continua, profit mai mare de 35oo0 de euro) nu mai platesc TVA?Se poate si in cazul unei societati ? Sotul meu are un cabinet individual (transporturi)si nu stiu daca se aplica aceeasi lege. Nu este firma.

Va multumesc.
Mersi.DEci sa inteleg ca e trecut din oficiu? Si daca nu, nu am de ce sa platesc TVA? Am auzit ca notarii, cel putin cei din Bucuresti, nu stiu dc sa incheie contracte cu /fara TVA? Ca fac o pauza?