avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate Catelul

Activitate Catelul

Completezi formularul, il scanezi si il trimiti pe mail. In plus, incepe si tu sa-i ameninti. Ei pe asta se bazează sa te sperie si sa le mai dai bani. Nu dai nimic. Sunt cativa insi in spatele unor calculatoare, n-au ce sa-ti faca. Mie mi-au dat toti banii inapoi.

violingirl a scris:

ideea este ca mi-am blocat cardul cand mi-am dat seama ca suma este mult mai mare, iar luna urmatoare, cand si-au dat seama ca nu mai pot scoate bani au inceput cu amenintarile. momentan le-am scris la adresa de customer service ca vreau sa anulez abonamentul. voiam sa sriu cum ai procedat in acest sens. ai trimis scrisoarea prin posta sau s-a rezolvat prin email ? multumesc

Citeste ce am scris mai sus. Folosește si tu aceleași metode ca ei. Mailuri si amenintari. N-au ce sa-ti faca, de fapt nici tu lor...

violingirl a scris:

am inteles ca ati platit, dar ati reusit sa anulati abonamentul? daca da, cum? ati trimis scrisoarea la adresa din Luxemburg?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salut.
Sa va povestesc pe scurt experienta mea cu escrocii astia. Ca sa stiti cum am procedat sa-mi recuperez banii, poate ajuta pe careva. Mi-am facut cont crezand ca este ceva de genul Twoo, cu abonament pe o perioada de timp si cu reinnoire doar daca platesti iar. Asta a fost prin octombrie. N-am stat sa citesc termeni si conditii, etc. Niciodata nu citesc prostiile alea. Am citit mai mult forumuri dupa ce m-am abonat. :)
Ma trezesc abonat si cu suma retrasa de 479 lei de pe card. Interesant... incep sa ma documentez. A doua zi am fost la banca, am schimbat cardul asociat contului curent. Le dau primul mail prin care cer anularea contului. Primesc formularul, il completez, il scanez si il trimit. Ok. urmeaza al doilea mail prin care cer restituirea banilor. Si incepe o epopee, un schimb de 100 de emailuri. Dupa cateva mailuri, in care ii amenint cu politia, instanta si statul paralel, sunt de acord sa-mi restituie 399 lei. Le raspund ca da, primesc banii a doua zi. Dar mai ramasese de recuperat restul de suma. Si incep sa-i bombardez cu mailuri. Cum imi aduceam aminte de ei. pac un mail. Chestii de genul: hotilor, vreau banii, dati-mi banii, escrocilor, huo, banii, hai mai repede, astept banii. N-au mai raspuns nimic pana la inceputul lui decembrie cand am primit si restul de bani. Happy end.