avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate Gridi

Activitate Gridi

Răspuns la discuția Dreptul de proprietate
Nu scrie altceva decat ordinul judecatoresc si "1) Comuna X" X fiind numele comunei de care apartine. De asta sunt si eu nelamurit si tind sa cred ca persoana cealalta si-a rezolvat treaba si pe partea bunicii mele daca nu si-a cerut nimeni dreptul este posibil sa fi intrat in administrarea primariei. Hotararea judecatoreasca nu o avem, sincer nici nu am stiut de ea pana cand am scos extrasul.
Răspuns la discuția Dreptul de proprietate

raluk0207 a scris:

Extrasul CF pe numele cui este? A bunicii sau a cumnatei?

Am scos extras CF de informare online iar la secțiunea proprietar este trecut ordinul judecătoresc și 1) Comuna X
Bunica mea are casa unde locuieste de peste 50 de ani. Plateste anual impozit pe casa plus teren. In extrasul CF la sectiunea Proprietari apare "Intabulare, drept de PROPRIETATEcu titlu de drept moştenire şi ieşire
din indiviziune conform sentinţei, dobandit prin Hotarare
Judecatoreasca, cota actuala 1/1" si Comuna de care apartine.
Hotararea judecatoreasca este intr-un dosar deschis de o cumnata a ei care si-a trecut pe nume partea ei de pamant, fara sa anunte ca trebuie revendicat si restul de persoanele in drept.
Conform modificarilor legii 231/2018 poate bunica mea sa isi treaca pe nume partea ei? Ce ar presupune?