Buna seara. Am si eu o nelamurire: cand am avut 15 ani mi.a murit mama si aceasta a lasat in urma un apartament. Din multe discutii am inteles ca eu as fi unica mostenitoare deoarece sunt singura fata a ei. Ei bine atunci eu am fost trimisa la centrul de plasament pentru copii si in apartament nu a mai locuit nimeni. In momentul cand eu am iesit din camin si am venit acasa nu am gasit contractul original de la apartament decat o copie care scrie "copie dupa original" si stampilat. Stiu ca atrecut ceva timp dar acum ma gandesc sa fac succesiunea dar am auzit ca mie imi trebuie contractul original dupa apartament. Ar de folos aceasta copie care am gasit.o? Sau cum ar trebui sa procedez? Cum sa incep succesiunea? Ar avea nevoie de niste raspunsuri ca sa fiu si eu lamurita ajutata de cineva. Va multumesc si o seara placuta!
Buna seara! Am si eu o intrebare. În urma cu 9 ani mi.a murit mama ea fiind proprietara apartamentului care stau . Eu nu am facut succesiunea pana acum si a.si vrea sa o fac dar este o problema. Dupa cum am citit comentariile da mai sus ziceti ca la notar imi trebuie actul de proprietate. Este vreo problema daca actul de proprietate este o copie are vreo valoare? Adica sa ma fac inteleasa eu aveam 15 ani cand a murit mama si nu aveam cum sa fac successiunea si am stat intr.un centru de copii. Ei bine cand m.am mutat nu am gasit mai nimic in casa gen acte decat o copie dupa contractul de casa. As putea rezolva ceva daca nu e originalulu? Va multumesc si o seara placuta