avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate P.O.

Activitate P.O.

Vă mulțumesc încă o data. Eu nu am semnat contractul pentru ca vroiam o confirmare ca aceste paragrafe sunt legale. Multă sănătate va doresc
Va multumesc mult de raspuns. Iar in Fisa Postului imi scrie:" Indeplineste si alte atributii specifice profilului postului pe care il ocupa trasate de primar" -acest paragraf este corect?
Buna seara. Ma numesc Oana si dupa aproape 3 luni de asteptare , Primaria, care a fost fortata de Inspectoratul Teritorial de Munca mi-a intocmit un contract de munca ca asistent personal al fratelui meu care este persoana cu handicap grav. In acest contract la : ''Locul de munca : activitatea se desfasoara la Primaria -----, judetul ----". Acest lucru este corect sau in contract trebuie specificat ca activitatea se desfasoara la domiciliul persoanei cu handicap?
Iar in Fisa Postului imi scrie:" Indeplineste si alte atributii specifice profilului postului pe care il ocupa trasate de primar" -acest paragraf este corect? Si unde as putea gasi un model de contract de munca pentru asistent personal pentru a compara cu contractul care l-am primit?
Va multumesc