avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate Buzdugan Cristian

Activitate Buzdugan Cristian

Multumesc pt raspuns, dar ,după cum spuneam vânzătorul știa că dimineața la prima pornire apare această alarma și nu mi.a prezentat acest aspect ; eu nu aveam cum sa fiu primul care pornește mașina doar după ce deveneam proprietar. Din pct meu de vedere acesta este un viciu ascuns care nu mi.a fost prezentat cu buna știință. Tin sa precizez ca masina nu a fost cumpărată de la samsar .

1bogdan a scris:

Din propria experianta va spun, daca masina este cumparata de pe net sau de la samsar cu un contract standard V-C , atunci a-ti cumparat masina fara nici o garantie, asumandu-va achizitia pe propria raspundere. Nu aveti cum sa dovediti ca masina a avut defect inainte de a o cumpara si mai mult de atat , nu aveti cum sa demonstrati ca vanzatorul va ascuns vreun viciu,pentru ca din ce inteleg nu a-ti facut nici un test legal( la reprezentanta auto) inainte de cumparare de unde sa reiasa acest defect!! Va luptati cu morile de vant!Succes si mare atentie pe viitor.

Scuze dar nu inteleg la ce va referiți... Este un contract standard de vanzare cumpărare...
Puteti fi mai explicit?

marcel.damaschin a scris:

Ce ati scis in contract? Sec, vanzare-cumparare si date de identificare?

Buna ziua ,am cumpărat acum 10 zile o mașină second hand de la o persoană care mi.a garantat că mașina nu are niciun defect. Am facut si o proba cu masina ...La câteva zile după cumpărare am observat ca ,doar, dimineața la prima cheie imi apare o eroare in bord .La momentul cumpărării nu aveam cum sa ma duc la prima ora dimineata sa pornesc masina sa vad daca totul este in regula.Dupa ce am consultat un specialist se pare ca problema este destul de gravă si ca motorul sa fis fost afectat. L.am sunat pe vânzător și mi.a zis ca si lui i.a apărut această eroare dar ca nu i.a dat importanță; mentionez ca la momentul încheierii contractului nu mi.a precizat nimic despre acest defect. Daca se dovedeste a fi afectat motorul și va trebui schimbat va rog sa.mi spuneti ce șanse ar fi sa se anuleze contractul și respectiv sa.mi recapăt banii. Care ar fi pașii necesari.?Va mulțumesc.