avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad199

Activitate Vlad199

Tatal meu are un teren de la tatal lui pe teren are doar o adeverinta care atesta ca plateste impozit la primarie, casa de pe teren a fost modernizata, nu are titlu de proprietate pe teren sau casa, cand am vrut sa incep demersu pentru acte am constatat ca terenu nici nu a fost trecut pe actul bunicului , adica nu a fost scos din titlul strabunicului,(bunicu lui tata) pe titlul strabunicului sunt mai multi precesori care nu au pretentie la acest paman si nici bani pentru dezbatere mosteniri dat fiind faptul ca sunt in varsta toti. Am mai constatat ca titlul bunicului este facut inaintea titlului vechi al strabunicului ceea ce este o greseala a consilului dupa parerea mea nu are logica. Am contacta un avocat care s.a dovedit foarte impertinent cerand sume mari de bani si dorea sa i se acorde drept prin notar sa se ocupe de acte ce mi.a ridicat suspociuni ( multe alte discutii pe langa astea) am renuntat la acel avocat. Ce ar trebui sa fac pentru a avea titlul de proprietate , deoarece sunt singura mostenitoare parinti mei sunt mai in varsta. Cand am fost la primarie cei de la conducere mi.au spus ca sa astept ca se da o lege pentru a face titlu de proprietate. Eu nu am timp pentru a astepta guvernu . Astept rqspunsuri concrete .
Multumesc anticipat !!!