avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate RodyCrisAurelia

Activitate RodyCrisAurelia

Buna seara . in legatura cu partea de mostenire a tatalui meu dupa parinti lui am nevoie de cateva lamuriri :
1 . bunicul meu a murit in 2004 neavand acte pe proprietatile sale (titlu proprietate < intabulat )
2. dupa decesul bunicului meu bunica sa recasatorit si a plecat de la casa lor cu al doilea sot care dupa 3 ani a decedat . ea a revenit acasa pentru o scurta perioada de timp pentru ca si-a dat angajamentul de a ingriji o batrana contra cost . pe timp de iarna revenea acasa si fratele meu ii aducea lemne de foc si le taia . Unchiul meu si sotia lui au un copil . copilul lor (verisorul meu) ii cerea bani imprumut iar acum donatiile ei nu se recunosc . problemele mai grave apar dupa moartea bunicii caci unchiul nostru a inceput sa ne ameninte ca o sa ne scoata afara din casa ca nu avem nici un drept el fiind cel indreptatit si fiul sau . Mentionez faptul ca unchiul meu este casatorit de 30 de ani si de atunci locuieste cu sotia lui acasa la el . noi am ajutat bunici cat traiau la lemne si la muncile campului pe cand ei nu si la intetinut casa si grajd si gradina . as dori sa stiu care sunt probabilitatile nici unul dintre ei neavand titlul de proprietate .