multumesc pentru sugestii. unchiu meu a murit..si are 5 mostenitori care nu se inteleg intre ei. eu ma inteleg cu ei...insa sa ii adun pe toti la un loc sa imi cedeze terenul de buna voie..ar fi posibil..daca nu isi scot ochii unii la altii... :( nici nu as vrea sa ii dau pe ei in judecata..avand in vedere ca ma inteleg cu ei...ramane sa vad cum as putea sa dau primaria in judecata sa isi corecteze greseala.
Buna
Am un CF pe numele bunicului meu pentru un teren 12000m2 si testamentul lui care ne lasa noua mosternire jumatate din el..si cealalta jumatate la un unchi.
Pentru acel teren a fost emis un titlu de proprietate pentru unchiul meu pentru un teren de 6400m2 si pentru noi un titlu de proprietate de doar 4800m2.
Greseala nu s-a corectat., iar acum se face cadastrarea generala in zona. Terenul nostru este ingradit si terenul are cam 5400m2, deci mai mult de 10% fata de cei 4800. Eu nu am acte pentru tot terenul meu ingradit si nu stiu cum ar fi cel mai bine sa rezolv.
Se poate cere emitere de titlu de proprietate suplimentara pentru diferenta de la 4800 la 5400 ?