Precizez ca nu am semnat ni un fel de document din care sa reiasa ca am fost de acord cu esalonarea platii.
Singurul document ce am semnat a fost cererea pentru executare silita si pentru a ridica acelea 2-3 milioane. Atat.
Dupa cate stiu executorul are obligatia de a-mi face o copie dupa intregul dosar, sau nu ?
Unde pot depune o plangere care sa-l "rezolve" bine pe executorul respectiv?
Iar, sa fiu si eu rau :D
Pot sa cer despagubire pentru nerespectarea procedurilor si pentru toate prostiile ce a facut executorul ?
Buna ziua. Ma numesc Claudiu si am niste intrebari.
Cred ca mai intai ar trebui sa descriu problema cat de cat in detaliu.
Acum cativa ani 2-3 am dat niste bani imprumut vreo(200-300 milione lei vechi). Am si facut un contract cu cealalta persoana. Contractul a fost legalizat. Dupa depasirea termenului de restituire a banilor bineinteles ca si alte persoane care au mai imprumutat bani am ramas "ca plopu'". Am luat frumos contractul respectiv am mers la tribunal si am primit sentinta definitiva de a efectua executarea silita.
Cu sentinta respectiva si cu contractul am mers la un executor judecatoresc care "trebuia" sa se ocupe de dosarul meu.
Acum vin problemele.
1. In primul rand executorul judecatoresc a dat un termen de 6 luni (fara stirea mea) de recuperare a banilor. Bineinteles in primele luni am mai primit 2-3 milioane (lei vechi) dupa care pauza.
Termenul era pe iunie 2007.
Acum suntem in 2008 si persoana respectiva sta bine merci fara probleme cu toate bunurile in casa iar eu stau cu limba in gura.
Intrebarea mea este. - In acest caz ce se poate face privind executorul judecatoresc. Se poate da in judecata ?
Care ar fi demersurile pentru a intra in posesia banilor cat mai repede cu putinta.?
Va multumesc.
Ps. va rog sa ma scuzati daca nu m-am exprimat bine cu anumite termeni
Buna ziua. Ma numesc Claudiu si am niste intrebari.
Cred ca mai intai ar trebui sa descriu problema cat de cat in detaliu.
Acum cativa ani 2-3 am dat niste bani imprumut vreo(200-300 milione lei vechi). Am si facut un contract cu cealalta persoana. Contractul a fost legalizat. Dupa depasirea termenului de restituire a banilor bineinteles ca si alte persoane care au mai imprumutat bani am ramas "ca plopu'". Am luat frumos contractul respectiv am mers la tribunal si am primit sentinta definitiva de a efectua executarea silita.
Cu sentinta respectiva si cu contractul am mers la un executor judecatoresc care "trebuia" sa se ocupe de dosarul meu.
Acum vin problemele.
1. In primul rand executorul judecatoresc a dat un termen de 6 luni (fara stirea mea) de recuperare a banilor. Bineinteles in primele luni am mai primit 2-3 milioane (lei vechi) dupa care pauza.
Termenul era pe iunie 2007.
Acum suntem in 2008 si persoana respectiva sta bine merci fara probleme cu toate bunurile in casa iar eu stau cu limba in gura.
Intrebarea mea este. - In acest caz ce se poate face privind executorul judecatoresc. Se poate da in judecata ?
Care ar fi demersurile pentru a intra in posesia banilor cat mai repede cu putinta.?
Va multumesc.
Ps. va rog sa ma scuzati daca nu m-am exprimat bine cu anumite termeni