avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate Haake

Activitate Haake

Va multumesc frumos, asa am sa fac .

Demos a scris:

Dna avocat L. Gradinaru v-a dat o indicatie fff importanta!!!
Citez: "Faceti plangere la politie oricum." !
ATENTIE, cu datele dvs si complicitatea unui functionar bancar excrocii cu care ati intrat in afaceri pot sa contracteze in numele dvs credite prin diverse banci (au toate datele).
Plangerea depusa la politie de catre dvs va va servi pt a demonstra neimplicarea dvs in contractarea abuziva de credite in cazul in care datele dvs vor servi la acest tip de excrocherie.

Da le-am trimis , cand actele au fost finalizate mi-am dat seama că ceva nu este în regulă și am început să îi caut . Desigur nu i-am gasit pe nicăieri.

Ionut.ion a scris:

Si ati mai facut o greseala, acum au datele dvs.de identitate si nu prea e ok, asta daca le.ati si trimis...

Multumesc frumos . Asa este în ziua de azi este complicat ..

Company Advising a scris:

E teapa. Bine ca ati intrebat. E teapa 100%. Nu are rost sa intram in detalii. E plin internetul de astfel de tepe.

Nu au cerut garanție, nu au cerut nici să dovedesc dacă pot achita ratele , nu au cerut prea multe informații . Toate actele au venit pe email si eu le-am trimis tot pe email. In contract care este format din 2 pagini nu specifica prea multe. Dar ce mă deranjat foarte mult a fost că cei 210 euro care trebuie să îi plătesc pentru cheltuielile dosarului nu puteam să îi transfer prin bancă , vroia să îi trimit prin western union și pe numele altcuiva .

Ionut.ion a scris:

Si ce raspuns v.au dat?
V.au cerut cumva garantie la credit sau cum se asigura dumnealor ca achitati ratele, acum ca aveti creditul aprobat*?
Parere persomala-eu zic sa cautati in alta parte un credit, personal prefer bancile nu IFN.urile...
Bafta!

Va multumesc,

Liliana Gradinaru a scris:

Ori mergeti cu hartiile la un avocat, ori cereti lamuriri de la ei, ori mergeti in alta parte la alt credit.
Daca aveti suspiciunea ca e teapa, mai bine renuntati. De regula, in finantare este cuprins si comisionul, dar nu intotdeauna.

Asa este domnu Ionuț și eu am spus sa retragă suma din creditul care super ei mi la aprobat ..

Ionut.ion a scris:

Daca ati semnat contractul..Exista si posibilitatea sa nu primiti nimic, chiar sa va mai ceara bani in plus pentru nu stiu ce acte...
Din ce am observat, bancile corecte*retrag acest comision sau cum se numeste din suma imprumutata...

Nu stiu poate pentru că am încercat săîi gasesc pe toate saiturile, peste tot îmi dă eroare . Cui as putea sa arat ce hârtii mia trimis pe email ? Mi se pare ciudat, într-adevăr este corect să achit o sumă de 210 euro înainte să primesc creditul ? Mulțumesc

Liliana Gradinaru a scris:

Daca acestia erau termenii contractului, da.
Nu stiu de ce ati dat firma si persoana, acestea sunt date personale, nu aveti voie sa le divulgati si nu fac diferenta in analiza situatiei.

Este normal , în urma unui împrumut credit , să trebuiască să plătesc cheltuielile de dosar înainte de a primi creditul ? Mulțumesc .