Dna avocat L. Gradinaru v-a dat o indicatie fff importanta!!!
Citez: "Faceti plangere la politie oricum." !
ATENTIE, cu datele dvs si complicitatea unui functionar bancar excrocii cu care ati intrat in afaceri pot sa contracteze in numele dvs credite prin diverse banci (au toate datele).
Plangerea depusa la politie de catre dvs va va servi pt a demonstra neimplicarea dvs in contractarea abuziva de credite in cazul in care datele dvs vor servi la acest tip de excrocherie.
Si ati mai facut o greseala, acum au datele dvs.de identitate si nu prea e ok, asta daca le.ati si trimis...
E teapa. Bine ca ati intrebat. E teapa 100%. Nu are rost sa intram in detalii. E plin internetul de astfel de tepe.
Si ce raspuns v.au dat?
V.au cerut cumva garantie la credit sau cum se asigura dumnealor ca achitati ratele, acum ca aveti creditul aprobat*?
Parere persomala-eu zic sa cautati in alta parte un credit, personal prefer bancile nu IFN.urile...
Bafta!
Ori mergeti cu hartiile la un avocat, ori cereti lamuriri de la ei, ori mergeti in alta parte la alt credit.
Daca aveti suspiciunea ca e teapa, mai bine renuntati. De regula, in finantare este cuprins si comisionul, dar nu intotdeauna.
Daca ati semnat contractul..Exista si posibilitatea sa nu primiti nimic, chiar sa va mai ceara bani in plus pentru nu stiu ce acte...
Din ce am observat, bancile corecte*retrag acest comision sau cum se numeste din suma imprumutata...
Daca acestia erau termenii contractului, da.
Nu stiu de ce ati dat firma si persoana, acestea sunt date personale, nu aveti voie sa le divulgati si nu fac diferenta in analiza situatiei.