Avem asteptarile de la Institutiile Statului sa isi faca treaba. Sa-l traga la raspundere pentru faptele comise fata de noi, noi suntem platitori de buna credinta, el incasator cu credinta. Multumesc pentru timpul si raspunsurile date.
Actele au fost depuse pe 9.11.2018 si pe 14.11.2018 a fost data in care dosarele au fost admise, ieri ne-a spus ca judecatoria le-a trimis prin posta. El tot spera ca o sa fie administratorul blocului, am depus o plangere la ANAF, acum urmeaza sa depunem si la Politie cu toate chitantele pe care ni le-a dat cand achitam intretinerea plus listele de intretinere pe care le afisa cu Asociatie de Proprietari, fara ca asociatia sa existe. Intrebarea este: avem sanse sa castigam la ANAF SI POLITIE? Multumesc
El luna de luna ne raspundea, s-a schimbat legea, s-a schimbat legea. Am depus un dosar cu chitantele si listele de intretinere pe numele lui la ANAF, acum asteptam sa vedem ce decizie o sa ia. In cursul zilei de azi, depunem si la politie. Banii pe care ia incasat ii tinea in casa lui in seful pe care il are in casa. I-am spus ca nu-l credem si ca pana nu iese asociatia nu-i mai platim nimic. Multumesc
Nu este nicio forma de angajare, isi ia salariul din intretinerea pe care o platim, asa plateste si femeia de serviciu care face curatenie, tot din banii pe care-i incaseaza. Chitanta este eliberata dintr-un chitantier fara CUi, fara nimic scris, complecteaza el cu: intretinere luna octombrie, trece si suma si semneaza chitanta in rubrica unde scrie casier. El spune ca a depus actele pe 9.11.2018 la judecatorie si o sa primim prin posta dosarul de la judecatorie. La presiunea noastra a platit facturile la apa si canal. 3 luni de zile nu platise nimic.In seara asta ne-a pus sa facem un proces verbal prin care solicitam sa-l schimbam. Am semnat 27 de apartamente din 48, adica peste 50%. Ce am putea face sa obtinem tot ce am platit plus fondul de rulment. El afisa lista de intretinere pe care scria Asociatie de proprietari si Asociatia nu exista. Cautam o firma dar nu gasim sa se ocupe de blocul nostru. Multumim
Buna seara! Suntem un bloc nou construit, avem doua scari, am delegat pe un locatar din scara 2 sa fie administrator, a trecut un an de zile in care nu a infiintat asociatia dar tot incaseaza banii de intretinere.Elibereaza chitante fara nr de inregistrare, incaseaza salariul de la fiecare scara la negru cum se spune. Ce este de facut sa-l demitem.Multumesc