avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate HellenP

Activitate HellenP

Buna ziua,
Doresc sa achizitionez si sa revand (deci comert) un sistem de supraveghere video (fara efractie), fara supraveghere ulterioara din partea montatorului /livratorului, pe care il va pune in functiune tot furnizorul (meu) specializat (cel mai probabil furnizorul va avea cod caen 8020). Dar eu trebuie sa imi asum prin societatea mea, livrarea si punere in functiune, cu proces verbal predare sistem video si pv punere in functiune. Intrebarea este: E suficient pentru societatea mea sa am cod caen 4321 (am si 4322 daca e nevoie si altele din aceasta zona) si 4960 si / sau 6190? Mentionez ca acest comert (cu ridicata – ca NU am magazin) pentru sisteme de supraveghere nu e mentionat/ specificat in nici un alt cod caen, de aceea am intrebat de 4690. Evident, nu doresc sa ma autorizez cu cod caen 8020 deoarece e mult mai complicat, sunt autorizatii speciale. Aceasta vanzare este prima de acest tip si va ramane ocazionala pe viitor sau poate chiar singura. Zona unde se instaleaza este privata 100 %, in camp, pentru o cultura agricola.
Va multumesc mult !