Multumesc domnule avocat , foarte bine punctat de dumneavoastra asupra calitatii umane de asta am vrut sa-i dau jumatate din suma pentru-ca acuma ma simt si eu vinovat ca l-am ajutat , dar ma doare ca ma acuzat de distrugere si a mers mai departe ,el nu vrea sa contribuie cu nimic !
Multumesc mult pentru raspunsuri , va dati seama in ce mocirla m-a bagat de m-a chemat la politie si agentul mi-a zis s-ai schimb parbizul pe motiv ,ca nu trebuia sa-l ajut !
Pai in cazul asta nu poti sari in ajutorul nimanui nici pe strada ca poti fi acuzat de cate si mai cate , dar voiam sa intreb daca inainteaza mai departe poate sa ma traga la raspundere asa cum a spus la Politie de DISTRUGERE SI VANDALISM !!!!!!!!!!!!
M-a rugat un prieten sa-l ajut sa schimbe stergatoarele la masina ca el nu stia cum sa le schimbe . Ca prieten am sarit in ajutor , dar , ghinionul a fost ca atunci cand am ridicat suportul in sus sa-i pun stergatorul , mi-a alunecat din mana si a crapat parbizul , iar asa zisul prieten m-a acuzat de distrugere si vandalism de a ajuns sa ma dea la politie pentru treaba asta . intrebarea mea este ce pot sa fac , are castig de cauza . specific ca nu am facuto contra cost si doar un gest prietenesc . Eu am vrut sa-i dau jumatate din suma sa-si puna parbizul dar omul m-a luat ca si cum trebuia sa-i dau si garantie . MULTUMESC !