;)=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Multa bafta tuturor.....:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Eu sunt deja pe drum.....''exilatul''.....intelegeti....de ce sau pt ce.....si ca mine sunt multi......pana nu am ajuns exilat n-am inteles.........multe.Am deschis laptopul pt cateva minute....sa vad ce fac colegii mei de suferinta....
Mi-e somn....am tras pe dreapta.....mi-a facut bine sa vad mesajele de pe forum.....ma culc 2 ore si plec mai departe.......ce frumos suna? ......si plec mai departe....
Mergeti inainte....plecati mai departe.....nu abandonati.....anul trecut am avut si cazuri de abandon printre noi.......
Eu n-am abandonat lupta cu sistemul (si nu sunt singura) - chiar daca in sufletul meu exista si acum ..... ca la multi altii care au trecut prin asta - aceleasi reverberatii.....ca un ecou al neputintei noastre......Ce exemplu ar fi mai bun decat noi - cei de anul trecut care stim prin ce am trecut.....si mai stim..... si mergem inainte.......unii chiar....exilati ....????????????
S104 DPP
Verificari privitoare la inculpat.
Presedintele se incredinteaza:
- daca inculpatul aflat in stare de detinere ( la art 318 al 1) a primit copia actului de sesizare cu 5 zile inainte,
- daca inculpatul (la art 318 al 2) a primit comunicarea cu cel putin 3 zile inainte, se refera la inculpatul in libertate nu?
- cand inculpatul nu locuieste in tara se aplica regulile de la asistenta judiciara internationala.....adica....sa le adauge cineva ....care are mai multa forta .....la ora asta.