avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Activitate Contin

Activitate Contin

Locuiesc intr-un apartament decomandat, iar peretele livingului e la comun cu cel al vecinilor de alaturi.
Orice zgomot minor se aude perfect de o parte si de alta a peretelui.
Persoanele de alaturi au copil de 3 sau 4 ani dar, in acelasi interval de ani, aceste persoane au creat un disconfort in fiecare zi de cand au copilul.
Si nu copilul este o problema. Ci parintii si bunicii acestuia, persoanele adulte.
Au o purtare malitioasa, tulbura linistea cum vor, cat vor si la orice ora din zi sau din noapte.
Acestia fac zgomote ingrozitoare, ciocanituri, buseli constante, care se aud amplificat in tot apartamentul meu cu cat il produc ei mai tare.
Muzica data la maxim, jucarii trantite la podea, obiecte grele trantite la podea, lovituri in peretele comun, ciocanituri constante pe parcursul zilei si zgomote subite pe timpul noptii.
Se aude perfect cand acestia isi invata copilul sa loveasca in perete si de cate ori sa loveasca si cand sa se opreasca, ulterior auzindu-se cum rad in hohote.
Vecinii actuali s-au mutat alaturi de 6 sau 7 ani.
Cu fostii vecini, care au avut si ei copii, nu am avut probleme, se auzeau zgomotele care le face orice copil, dar nu erau la fel de deranjante ca cele din prezent.
Actualii vecini au fost reclamati la politie, pentru zgomot, dar acest lucru nu i-a descurajat ca sa inceteze, din contra, acum fac mai rau.
De fiecare data cand le este reprosat ca deranjeaza acestia folosesc pretextul ca au copil, deci un dialog fata in fata cu ei este inutil.
Ce mai poate fi facut in situatia de fata?