avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Activitate Vlad tudora

Activitate Vlad tudora

Răspuns la discuția Moștenire
Nu inteleg acest răspuns ( nu ) dati mi un răspuns mai clar ????va mulțumesc

raluk0207 a scris:

Nu.

Dacă nu are cadastru si intabulare făcut poate sa îmi dea îmi dea in scris moștenirea?? va mulțumesc

Vlad tudora a scris:

Mama ti a dazbatut succesiunea după parintii ei acum 4 ani ea este singura moștenitoare

raluk0207 a scris:

În primul rând, trebuie dezbătută succesiunea după bunicii dvs.
În momentul de fata mama nu deține acte de proprietate.
Apoi, trebuie întocmita documentația cadastrala și intabulat certificatul de mostenitor.
Iar în al doilea rând puteti încheia cu mama dvs un contract de întreținere, în baza căruia o întrețineti pana la deces, în schimbul imobilului respectiv.
Nu, nu va fi atacat de frații dvs.

Mama ti a dazbatut succesiunea după bunicii acum 4 ani ea este singura moștenitoare

raluk0207 a scris:

În primul rând, trebuie dezbătută succesiunea după bunicii dvs.
În momentul de fata mama nu deține acte de proprietate.
Apoi, trebuie întocmita documentația cadastrala și intabulat certificatul de mostenitor.
Iar în al doilea rând puteti încheia cu mama dvs un contract de întreținere, în baza căruia o întrețineti pana la deces, în schimbul imobilului respectiv.
Nu, nu va fi atacat de frații dvs.

Discuție Moștenire
Mama e singura moștenitoare după părinții ei dansa are trei copii doua fete din prima căsătorie si un băiat din a doua căsătorie .sora mea si fratele vitreg nu are grija de ea a rămas in sarcina mea am luat o la mine eu am grija de ea .mama dorește sa îmi dea moștenirea ei pe numele meu si nu stiu ce trebuie sa fac sau cum sa procedez va multumesc