Buna ziua,
Verificand declaratiile depuse la CNPP de firma la care am lucrat , am descoperit ca nu mi-au platit vechimea pentru 3 luni in 2001 si pentru 5 luni in 2002. Ce se poate face ?
Buna seara
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.
Eu nu stiu daca firma la care am lucrat a respectat acele conditii, dar m-am adresat cu o cerere catre acea firma, in care solicitam eliberarea unei adeverinte din care sa reiasa ca am indeplinit conditiile pentru gradul II .
Raspunsul a fost ca nu pot elibera un asemenea document . Exista vreo sansa sa castig in instanta acest drept?
Am avut in subordine activitatea de transport auto ( aprox 60 masini ) , dar si activitatea de intretinere -reparatii auto,precum si transportul uzinal pe calea ferata.
Am indeplinit o functie cu implicatii in siguranta circulatiei : ART. 40
Neindeplinirea sau indeplinirea defectuasa, cu stiinta, a atributiilor de verificare tehnica a autovehiculelor, de catre cei care au asemenea indatoriri, in cazul in care s-a produs un accident de circulatie ca urmare a defectiunilor tehnice ale autovehiculului, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani.
Savirsirea din culpa a faptelor prevazute la alin. 1 se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amenda. ( decretul 328/66 in vigoare pana in 2002)
Buna ziua,
Va rog sa-mi raspundeti daca pot beneficia de grupa II-a de munca daca am lucrat ca sef de coloana in peioada 1990-2001.
Va multumesc foarte mult.