avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Trez9737

Activitate Trez9737

Am incercat sa le ofer suma dubla , 1200 lei insa nu vor , ei vor 3000 lei . Am consultat un avocat in privinta asta si am fost sfatuit sa le atrag atentia la faptul ca eu nu am lucrat cu catte de munca la ei si nici ultimul salar nu l-am primit ( cu ce imi poate fi asta de folos ) ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ar fi indicat sa va intelegeti amiabil, fapta de furt exista, chiar daca ati furat 600 lei, chiar daca ati furat 3000 lei.

Buna ziua , am intampinat si eu o problema pe care mi-o asum si recunosc ce am facut . Intr-o seara ( mai mult dimineata , in jur pe la 4 dimineata ) , am furat din cateva ghiozdane anumite sume de banii ( suma totala de 600 ron , ideea este ca eu am furat de la personalul clubului , aveam acces in vestiarul lor deoarece eu lucrez ca si ospatar iar patronul restaurantului si a clubul este la comun. Bausem destul de mult in seara aia ( nu vreau sa dau vina pe alcool , desi nu eram foarte constient ) . Deci , am furat din aproximativ 5/6 ghiozdane suma de 600 ron , a doua zi am fost sunat de Managerul restaurantului , mi-a spus ca au vazut tot ce am facut si sa dau totii banii inapoi si nu o sa depuna plangere la politie , am fost de acord doar ca aici a intervenit o surpriza , el sustinand ca suma furata este de 4000 ron , iar dupa cateva discutii a spus ca e 3000 ron , am incercat sa fac rost de aceasta suma dar nu am reusit . Tin sa precizez ca eu lucram de aproximativ doua luni in acel restaurant fara carte de munca , as dori sa stiu la ce riscuri sunt dispus , se poate pune in calcul si condamnarea cu executare ? . Nu am avut nici un fel de antecedent inainte , cazierul imi este curat , va multumesc !