Interesant subiectul si foarte actual! Cred ca pentru orice eventualitate ar trebui postata incheierea de respingere a cererii cu argumentele judecatorului delegat.
Eu una sunt intr-o situatie similara si as fi foarte interesata sa vad aceasta incheiere.
Multumesc de raspuns domnule avocat.
Intrebarea era insa mai simpla si mai la obiect decat raspunsul... Faptul ca afirmati ca n-ati intalnit nici un notar care sa refuze aplicabilitatea art. 92 Statut nu dovedeste contrariul... ca unul, mai multi sau toti sunt de acord...
N-am lansat aceasta intrebare nici ca sa ma aflu in treaba pe aici nici pentru ca duceam dorul unei conversatii oarecare. Chiar sunt interesata de un raspuns la obiect.
:-/ Salut si multumesc anticipat tuturor celor care ofera o informatie practica referitoare la acest subiect.
In concret, ma intereseaza daca un coleg de breasla (avocat) a reusit sa convinga un notar sa autentifice un act (indiferent de natura si obiectul acestuia) fara prezenta partii/partilor, doar in baza atestarii avocatiale.
Util de stiut ar fi si daca acest eveniment s-a produs in Bucuresti... eventual si o recomandare a acelui notar dispus sa ia in considerare dispozitiile art. 92 din Statutul profesiei de avocat.
Cum spuneam, multumiri anticipate tuturor celor care ofera informatii.:)