avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate Christian008

Activitate Christian008

Răspuns la discuția Numere rosii expirate
Pai da dar nu ma intrebat nimeni nimic daca am ceva de spus sau nu

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

.la procesul verbal din cate am aflat trebuia sa ma puna sa semnez si sa imi de-ao copie acasa,eu doar am dat o declaratie si am plecat nici nu stiu ce scrie in procesul verbal.

Ar trebui sa cititi ce v-am scris....

Răspuns la discuția Numere rosii expirate

Eu am cumparat o masina cu numere expirate si cel care mi-a vandut masina mi-a spus ca pe baza contractului pot ajunge pana acasa cu masina eu necunoscand legea am crezut.Nu am fost cercetat penal niciodata.la procesul verbal din cate am aflat trebuia sa ma puna sa semnez si sa imi de-ao copie acasa,eu doar am dat o declaratie si am plecat nici nu stiu ce scrie in procesul verbal.Ce pot face?
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

PV intocmit este de constatare a infractiunii flagrante si constituie act de sesizare a organelor de urmărire penală. Acest PV nu se comunica.
Daca aveati de făcut obiecţii ori precizări sau de dat explicaţii cu privire la cele consemnate în procesul-verbal, politistul avea obligaţia sa le consemneze în procesul-verbal.
Procesul-verbal trebuie semnat pe fiecare pagină şi la sfârşit de cel care îl încheie, precum şi de persoanele prezente. Dacă vreuna dintre aceste persoane nu poate sau refuză să semneze, se face menţiune despre aceasta, precum şi despre motivele imposibilităţii ori refuzului de a semna.
S-a inceput UP in rem si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prevazute de art. 334 alin. 1 c.p. care se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă. Aveti dreptul sa va angajati un aparator care sa va asiste/reprezinte in aceasta cauza penala.

Buna seara,ce pot sa patesc daca am fost prins cu numere rosii expirate?
Din cate am inteles se face dosar penal si voi fi chemat in judecata nu?
Faza este ca mi-au scris un proces verbal dar nu mi-au spus sa il semnez si nu l-am semnat si nici nu mi-a dat copie dupa el cum trebuie sa procedez?
Multumesc anticipat