avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate sun_shinelily

Activitate sun_shinelily

Răspuns la discuția Ancheta sociala
Multumesc, asa o sa fac, sunt chiar ff curioasa sa vad daca adevarul va iesi la suprafata macar in cazul copiilor.
Răspuns la discuția Ancheta sociala
Dupa multe telefoane la Autoritatea Tutelara, am reusit sa discut cu asistentul social si sa stabilim o intalnire astazi. Cunosc o familie divortata recent, cu un copil, care nu au mai primit vizita asistentului social ci au fost chemati sa semneze acea adresa. Ma intreb...sa fie posibil ca tatal copiilor sa fi indrugat cine stie ce minciuni la adresa mea ca mama si sa imi faca iar necazuri la proces? Am incercat sa intru pe www.portal.just.ro sa vad dosarul , nu-l gasesc desi avem termen pe 11 martie. Avocata mea stie ce a fost scris in dosar? As putea , in ziua procesului, sa cer dosarul sa arunc o privire? Multumesc
Am reusit si l-am convins ca baietii au nevoie de el, au stat impreuna in acest weekend . Speram ca intalnirile vor fi dese si copiii vor fi mai linistiti . :)
Se pare ca nu are asa ceva.Nici nu vrea sa auda sa stea cu baietii cand vor ei, doar cand o sa doreasca "inima " sa.:( Ramane sa stabileasca instanta zilele de vizita si nu va mai fi deranjat.
Răspuns la discuția Ancheta sociala
Multumesc din suflet pt toate raspunsurile.:):)
Răspuns la discuția Ancheta sociala
Tot ce ma supara este ca a dat acelasi domiciliu desi stia ca va pleca. Totusi......in ce consta aceasta ancheta? Doar conditiile de crestere a copiilor sau ce?
Răspuns la discuția Ancheta sociala
Nu.... el a plecat, copiii au ramas la mine. El locuieste la o d-na. Urmatorul termen( sper si ca ultimul) e pe data de 11 martie.Nu vrea copiii( poate doar sa-mi faca mie rau si sa-i ceara la urmatorul termen) dar din moment ce copiii au fost audiati, au spus ca vor sa stea cu mine, casa e ingrijita numai ca bunurile sunt deteriorate. Copiii sunt ff bine ingrijiti si supravegheati. Daca tatal lor si-a parasit domiciliul, mai poate cere custodia copiilor?
Răspuns la discuția Ancheta sociala
Aveti dreptate. M-am exprimat gresit. La primul termen tatal a fost de acord cu custodia mea, copiii au fost audiati. Urmeaza termenul cu martorul propus de mine ( am inteles ca pt copii). M-am bucurat ca se va face ancheta sociala pt ca bunurile din apt ( mobila in special) sunt deteriorate, exista igrasie . Eu singura nu am putut face nimic pt renovare deoarece nu am primit niciun ban de la sot in timpul casatoriei. M-am gandit ca, odata cu ancheta sociala, i se va impune plata unor reparatii . Cred ca e doar imaginatia mea , asa mi se pare logic .
De o luna tatal copiilor a plecat de acasa. Divortul este in curs, copiii doresc sa-si petreaca un weekend cu tatal lor . Pana se stabileste programul de vizita mai dureaza ceva timp. Ce pot face sa-l conving sa-si viziteze copiii? In afara de constiinta ...
Discuție Ancheta sociala
Imi puteti spune in ce consta ancheta sociala? Am tinut sa se faca aceasta ancheta dar d-na avocat mi-a spus ca nu este atat de importanta din moment ce am obtinut custodia copiilor. Se pune accent pe ceva anume?
Multumesc.