avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1887 soluții astăzi
Forum Activitate Doru Dorel

Activitate Doru Dorel

Răspuns la discuția Copil abuzat de mama
When, am fost chemat la politie de mai multe ori pentru faptul ca fostei sotii i s-a parut ca nu respect programul copilului. Asta doar ca o masura de presiune a mea. politia m-a trimis la autoritatea tutelara si la protectia copilului. Nimeni nu a considerat ca doar afirmatia copilului poate fi considerata proba. Drept dovada, Protectia copilului. Este usor de vorbit din afara.
Am o fetita de 7 ani, din prima căsătorie, care locuiește cu mama sa. Acum ceva timp copilul mi-a spus că mama sa ii desface picioarele și îi linge organul sexual. De asemenea aceasta face dansuri lascive dezbrăcată in fata copilului și o pupa in zonele intime. Am apucat să filmez unele momente în care copilul povestea. Numai vorbesc despre relele tratamente la care a fost supusă fetița de către mama ei împreună cu fostul amant.
Am facut plângere la protecția copilului, iar acestia au trimis două angajate care să vorbeasca cu copilul in casa mamei. Bineînțeles că fetița nu le-a spus ce probleme are fiind tematoare. Cu toate ca am propus martori, le-am aratat hainute si filmări cu copilul, nu am reușit nimic.
M-au felicitat că am ajuns la ei ca sa ma poată îndruma către instanță.
Am ramas perplex pur și simplu.
Solicit ajutor din partea persoanelor de specialitate, precum și un nr de telefon al unui avocat cu experiență în domeniu.
Mulțumesc
Buna ziua,
Sunt divortat si am o fetita de 7 ani si jumatate care, in prezent locuieste cu mama.
Cu ceva timp in urma, fetita ne-a marturisit mie si actualei sotii, in timp ce se afla la noi, ca mama ei o linge pe organul sexual si face dansuri lascive, dezbracata, in fata fetitei. In timp ce ne povestea, am reusit sa o filmam.
Am incercat sa ma interesez la mai multe autoritati publice ce pot face, iar intr-un final am ajuns la protectia copilului. Pe langa filmari, am depus si dovada ca mama copilului urmeaza un tratament psihiatric, o reteta mai veche, precum si o lista cu martorii care cunosc situatia copilului.
Reactia celor de la protectia copilului a fost sa ma indrume catre instanta de judecata, deoarece dupa ce doua angajate au mers la domiciliul mamei si au vorbit cu copilul o ora, doua, in prezenta acesteia, au ajuns la concluzia ca nu se poate dovedi nimic.
Mentionez ca mama are „cunostinte” in mediul politic local, neavand retinere de la nimic, suspicionez si ca, formalismul anchetei celor de la protectia copilului ar putea avea cauze de „Interventie” in afara legii.
Pe langa sfaturi utile, solicit si datele de contact pentru un avocat specializat in astfel de situatii.
Ma astept la un razboi de uzura in care institutiile statului sa faca scut pentru a nu se afla adevarul.
Multumesc