In aprilie 2018 am savarsit o fapta de care nu am fost, nu sunt si nu voi fi mandru niciodata. Am sustras un bun dintr-un magazin si mi s-a intocmit dosar penal pentru furt simplu. Inca de la sectie, mi s-a spus ca o sa se renunte la urmarirea penala datorita mai multor aspecte. Pe 28.11.2018 am primit o instiintare la cutia postala care m-a pus la curent cu numarul dosarul si de asemenea cu faptul ca sunt in drept sa ma prezint la sediul instantei pentru comunicare actelor de procedura in termen de 3 zile. Nu m-am prezentat deoarece mi-a fost rusine si am constatat ca sunt la curent cu tot in legatura cu dosarul. Pe portal, dosarul meu apare cu obiectul de "confirmare renuntare urmarire penala" si cu sedinta pt data de 03.12.2018. Astazi, am primit o copie de ordonanta de la parchet, cu comunicare pentru achitarea cheltuielilor judiciare in termen de 15 zile de la comunicarea solutiei, impreuna cu dispunerea renuntarii la urmarirea penala de catre procuror. Spuneti-mi va rog, ce se va intampla in continuare? Eu continui sa ma uit pe site ca sa aflu solutia, atunci cand se va updata. Imi este frica sa aflu un raspuns, altul decat "Admite cererea" . Pagina dosarului -
[ link extern ]
Va multumesc.