avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate Daniel87dsd

Activitate Daniel87dsd

Răspuns la discuția boxa la subsolul blocului
Aceasta intrebare genereaza interes ( nr. de vizualizari) dar nici un raspuns....am tot cautat si nu am gasit raspunsuri....sa inteleg ca singurul ar fi sa ajung la tribunal pentru a putea tine o lopata la boxa sa nu o car in casa??? cred ca voi proceda in felul meu....
Răspuns la discuția boxa la subsolul blocului
Cred ca avem cea mai frumoasa si completa legislatie din lume...dar pentru rezolvarea unei probleme ce trebuie sa fac? cu pompierii sunt sute de mii..poate milioane de spatii fara autorizatie si nu se intampla nimik....o boxa e din constructie cred ca era camera mortuara cealalta e construita din tabla plus ca a inchis din spatiul comun cu o poarta metalica este vorba de intrarea la subsol.....eu caut o rezolvare legala ce pasi ar trebui sa urmez?
Buna ziua. Am cumparat un apartament si as dori sa stiu ce demersuri pot face pentru a obtine acces la una din cele 2 boxe situate la parterul blocului? mentionez ca am facut cerere verbala si scrisa la presedintele asociatiei, raspunsul primit a fost sa vorbesc cu vecinul care are o boxa singur in cealalta sunt 4 -5 apartamente care au acces. ca o intamplare cand am facut cererea venise si vecinul cu pricina si am primit raspuns negativ. din ceea ce m-am documentat accesul este pentru toti propietarii . mentionez ca vecinul nu are nici un contract sau alta forma prin care poate demonstra ca boxa ii apartine