Spun si ca nu au bani dar si ca nu exista cadru legal...dar in lege se stipuleaza ca acesti bani vin din fonduri europene....Intotdeauna primariile spun ca nu au bani pentru noi. Daca era vorba pentru ei ,gaseau bani.De ce noi trebuie sa ne judecam pentru orice drept al nostru:pentru salariul corespunzator gradatiei pentru vouchere de vacanta pentru sporul de 15 % etc...De ce nu fac cei de sus o lege clara si neinterpretabila iar cei ce nu o respecta sa fie clar sanctionati? Noi sa cheltuim in instanta timp si bani...de parca nu as avea ce face acasa..Romania noastra!
Primariile nu vor respecta mai ales legea care ne da dreptul la stimulent. Am facut cerere pentru acest stimulent si degeaba.Eu deja am luat legatura cu avocata si vom actiona in instanta!
Este vorba de legea 82/2020 care modifica oug 43/2020...doar conform acestei legi 82/2020 am avea dreptul,noi asistentii personali, la acel stimulent de risc de 2500 lei.
Buna ziua.Sunt asistent personal de 18 ani cu o vechime pe cartea de munca de peste 25 ani.Cat ar trebui sa am salariul de asistent personal incepand cu 1 ianuarie?