avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Activitate Costi_Costi

Activitate Costi_Costi

Răspuns la discuția Contestatie executare
Ar fi OK daca i-as contacta pe cei de la IFN sa vad ce o sa spuna despre cele 2 semnaturi?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti cu actele la avocat pentru a se analiza exact situatia.
Trebuie analizat si cat de relevant ar fi ce sustineti ca nu ati semnat.

Răspuns la discuția Contestatie executare
Pentru mediere trebuie contactat IFN-ul sau executorul?

Cabinet de avocat Serni Viviana-Carmen a scris:

Acum penalitățile sunt mai mari.
Faceți contestație la executare pe cuantum debit, onorariu executor și pla gere penală pentru fals în înscrisuri sub semnătura privată.
Puteți încerca și o mediere.

Buna ziua!

Am o intrebare. Se poate face o contestatie la o executare, daca nu sunt
multumit de suma pe care o am de paltit?
Adica la un credit IFN de 1000 LEI, aveam de plata 1290 LEI in 3 rate.
Am facut o plata de 505 LEI in primele luni, dar apoi nu am mai putut plati.
Iar acum la executare am de plata 3164 LEI: 2454.34 LEI (IFN) + 710.06 LEI (executor).
Adica pe langa cei 785 LEI cati mai ramasesera din cei 1290 LEI, mai sunt 1670 LEI Penalitati.
Nu zic ca nu vreau sa platesc, vreau sa stiu daca se poate sa platesc o suma mai mica.

Pe langa asta, vreau sa cer o parere despre urmatorul lucru:
Semnarea contractului s-a facut in felul urmator.
Mi-au trimis contractul pe mail pe care trebuia sa-l listez, sa-l semnez si sa-l trimit prin posta.
Dupa ce trimiteam dovada de la posta (recipisa) cum ca am trimis contractul, imi trimiteau
banii pe card.
Eu am semnat contractul pe fiecare pagina in partea de jos (asa stiu ca mi-au zis la telefon),
nevazand ca pe ultima pagina aveam 2 locuri speciale unde trebuia sa semnez: la sfarsitul
contractului si la sfarsitul Anexei 1 unde trebuia sa semnez sub numele meu.
Acum cand am primit actele de executare, am observat 2 semnaturi care nu sunt ale mele (sunt 100 % sigur de asta).
In loc sa imi trimita contractul inapoi sa semnez si in acele 2 locuri, au semnat ei in locul meu.
Nu mi se pare deloc OK treaba asta, sa falsifice o semnatura...
Eu am o semnatura relativ simpla, imi scriu numele cu litere de mana "Nume", dar e destul de greu sa
scrie cineva ca mine, adica am toate literele legate, fac literele intr-un anumit fel. La cele 2 semnaturi se vede clar ca nu sunt ale mele.

Multumesc,