Contractul l am incheiat intre mine si dansul cand am ajuns acasa,avand datele dansului puse la dispozitie de persoana x. I le am trimis prin curier sa le semneze si sa le ștampileze cum am convenit cand am discutat la telefon. Dar dansul nici nu sa mai sinchisit sa le primeasca de la curierat. Iar acum nu mi raspunde nici la telefon si ma lasa in imposibilitate de a inmatricula masina.
Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat. In urma cu 2 luni am achizitionat o masina de la oradea,eu sunt din bucuresti. Toate bune si frumoase,am ajuns acolo am probat,am dat banii dar in momentul cand am pus intrebarea unde facem actele, persoana x mi a spus ca nu se poate acum ca nu este el proprietarul si el este plecat din localitate acum si ma asigurat ca el i a dat o pentru a o vinde si mi a dat o copie de buletin al persoanei y(proprietarul) asigurandu ma ina odata ca nu are datorii si ca la nr rosii nu este nevoie de fiscal masina nefiind inscrisa nici la primarie fiind adusa de afara. Am luat o de buna. Am ajuns cu masina acasa ,am facut contractul si am luat legatura cu proprietarul sa i trimit contractele sa le semneze si sa puna stampila de la primarie pentru ca surpriză trebuie fiscal...problema este ca proprietarul nu mai raspunde la telefon..si refuza sa mi ofere actele sa o pot inmatricula. La primaria de care apartine mi sa spus ca as putea sa rezolv daca vin sa i platesc datoriile. Bun, as putea sa ma duc sa plătesc si sa scap de toata tiganeala asta dar se poate sa l actionez in instanta pe proprietar pentru faptul ca m a tinut atata timp cu masina in imposibilitate de a circula si pt ca a refuzat sa mi elibereze certificatul fiscal necesar inmatricularii? Chiar daca eu nu am contract de vanzare cumparare semnat de dansul? Multumesc anticipat!