avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Activitate Ion AndreiAndrew

Activitate Ion AndreiAndrew

Mi a fost suspendat permisul pt 90 zile pt alcool, si am facut contestatie .intre timp mi a fost retinut din nou la 3 luni distanta de prima abatere pt 30 zile pt neacordare prioritate.intrebare:daca la contestatie solutia va fi ca sunt vinovat mai pot reduce perioada la 30 zile sau se mai adauga ceva pt ca mi a fost retinut din nou permisul?
Daca fac din nou contestatie si pt a doua retinere si intre timp se da solutia la prima contestatie ca fiind vinovat mi se mai adauga ceva pe langa cele 30 zile pe care le obtin prin formularea cererii de micsorare a perioadei de suspendare deoarece a doua retinere nu este valabila pana nu se da solutia la judecata??
Răspuns la discuția Suspendare 90 zile
Buna seara .mi a fost retinut permisul 90 zile pt alcool si am facut contestatie .am luat permisul inapoi dar intre timp mi a fost retinut din nou pt 30 zile pt neacordare prioritate.daca solutia la tribunal va fi, ca ramane valabila prima suspendare, mai pot face reducerea la 30 zile sau se mai adauga ceva pt a doua abatere?
Daca fac contestatie si la a doua suspendare si in timp ce se judeca imi vine solutia la prima ca fiind vinovat imi va mai afecta cu ceva la micsorarea perioadei de 90 zile de suspendare a doua fiind pe rol la judecatorie??