avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea ciujdea

Activitate Andreea ciujdea

Discuție Intermediar
Buna seara.
În urma cu ceva timp mam inscris in anumite grupuri de vânzări cu intenția de a cumpara.
În timp vedeam la alte doamne /domni ,postari de genul " aduc pe comanda x "lucru"
Eu stiind de unde provin aceste comenzi mam gandit pt a câștiga ceva in plus (sunt casnică) sa incerc si eu.
În perioada octombrie/noiembrie am postat si eu anunțuri de acest gen .
Am fost contactata de cateva doamne le-am informat de procedurile necesare pentru a da comanda ,printre care și plata in cont.
Aceste "comenzi " sunt cu tematică de craciun cateva dintre ele au întârziat foarte mult ,iar eu am deschis disputa pentru a recupera bani.intre timp am avut contul blocat pt 7 zile .
Aceste doamne cărora comenzile au rămas "nerezolvate" sau supărat foc si mau postat pe diferite grupuri ca fiind tepara si ca am fugit cu bani.
Tin sa mentionez ca nu am folosit bani in scopuri personaele, eu i-am folosit pentru a plasa comenzile ,am deschis disputa iar returul banilor dureaza de la 3 la 20 de zile .
Aceste doamne 6 la numar vor ca eu sa le returnez bani de la mine ,de joi 14 dec pana in ziua de astazi sunt torturată "psihic" si amenintata,jignita non stop.
Prin mesaje ,telefonate ,la postari publice unde ma amenință că ma vor face de ras peste tot ca le-am furat bani.
Ce se intampla daca aceste doamne imi depun plangere ?
Eu vreau sa le inapoiez bani ,dar trebuie sa astepte cele 20 de zile .
Ele in niciun caz nu accepta aceasta varianta.
Cum procedez ?
Nu mai am liniste in casa .
Comenzile au fost date pe site-ul Aliexpres.