buna dimineata,
ma numesc dominique si sunt din craiova.am infintat un ong pentru strangerea de haine si fonduri pentru copiii unui azil din craiova.
printre altele ,doresc sa inscriu masina pe care am adus-o din germania pe acest ong.din cate am inteles,nu se plateste taxa de prima inmatriculare.
am fost la directia finantelor publice craiova ,unde toate angajatele se uita una la alta si nu stiu.la propiu ,ce sa spuna.
am intrebat peste tot ce trebuie sa platesc pentru inscrierea acestei masini pe ong.problema nu este ca nu se stie,ci faptul ca majoritatea nu v-or sa spuna.ba mai mult una dintre angajate mi-a zis ca nu au voie sa dea astfel de informatii.ciudat,daca ele nu au voie ,atunci cine are?
mentionez ca nu sunt traficant de masini sau vre-un infractor .lucrez pentru o mare companie de telefonie prin internet de ceva ani.am deschis acest ong pentruca vreau sa ajut copiii acestui orfelitat impreuna cu colegii mei.
legea am inteles ca este de partea mea ,privind taxa de prima inmatriculare care pentru ong uri nu se plateste,DAR DORESC CA CINEVA SA-MI SPUNA UNDE TREBUIE SA MERG SI DACA ESTE ADEVARAT CA NU PLATESC TAXA DE PRIMA INMATRICULARE SI CARE ESTE LEGEA CARE SPUNE ACEST LUCRU.sa le pot da cu ea in cap celor de la craiova.
va multumesc!!!
si sper ca ma veti putea ajuta