avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Activitate Adrian_22

Activitate Adrian_22

Răspuns la discuția Comunicare hotarare penala
Mai exact dupa ce au trecut 6 luni de la achitarea amenzii penale?
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Comunicare hotarare penala
Multumesc pentru raspuns!
Si trebuie sa fac scoala de soferi din nou sau doar un examen
Buna seara!
Am si eu nevoie de o lamurire in privinta cu Hotararea.
Acum un an si trei luni am condus baut un autoturism (am avut permisul de jumatate de an) dintre care am produs un accident fara victime doar pagube materiale bineinteles am suportat toate cheltuielile stricaciunilor.
Problema e ca am fost sub influenta alcoolului, am fost testat cu aparatul etilotest si am avut o alcoolemie de 0.54 in aerul expirat, am fost dus la cea mai aproape unitate medicala pentru probe de sange (alcoolemia fiind in sange de 0.90)
Si de permis nu stiu nimic daca e anulat sau altceva
PENTRU ACEST MOTIV IN NUMELE LEGII HOTARASTE:
Aplica inculpatului x pedeapsa amenzii penale, pentru savarsirea infractiunii de conducere aunui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante, prevazuta si pedepsita de art.336 al.1 CP, cu aplicarea art.396 al.10 CPP.
Conform art.61 alin.2 din CP stabileste cuantumul unei zile-amenda la suma de 10.00 lei.
Conform art.61 alin.4 c CP, stabileste pentru inculpatul X (fara antecedente penale) un nr. de 135 zile amenda si in consecinta condamna pe inculpat la pedeapsa de 1350 lei amenda penala.
Am platit amenda si cheltuielile judiciare iar de permis nu stiu nimica, va rog ma poate ajuta vreo cineva?